733

Urmarire ca in filme pe strazile capitalei! Politistii pusi pe jar de un sofer teribilist!

 Urmarire ca-n filme pe strazile Chisinaului. Un sofer teribilist si pus pe aventuri i-a pus pe jar pe oamenii legii. Acesta a organizat un adevarat raliu pe strazile capitalei lovind si alte automobile care stationau. In cursa de foc au fost implicate mai multe masini ale Politiei Rutiere care, intr-un final, au reusit sa-l retina pe soferul sotios.

Scenele demne de peliculele de la Hollywood au avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 7. Atentia politistilor a fost atrasa de un Volkswagen Golf, soferul caruia conducea agresiv si neadecvat. Acest fapt a trezit suspeciuni inspectorilor Politiei Rutiere care au incercat sa opreasca automobilul pentru verificari.

Se pare ca indicatiile politistilor au fost ignorate total de sofer, acesta marind viteza a continuat deplasarea pe strazile capitalei.

Cu politistii pe urma, soferul teribilist a tamponat o masina parcata pe marginea drumului. Accidentul se pare ca nu l-a deranjat tare pe soferul dornic de aventuri, care si-a continuat cursa de viteza pe strazile capitalei.

Dupa mai multe viraje periculoase, soferul sotios a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar. Intr-un final, acesta s-a lovit de pragul unui bloc locativ unde a fost imobilizat imediat de catre agentii de circulatie. Din fericire, urmarirea s-a incheiat fara victime.

Testele de alcoolemie au demonstrat ca soferul in varsta de 25 de ani era in stare avansata de ebrietate. Pentru acest lucru el risca sa fie cercetat penal. La fel, soferul ar putea sa ramana fara permis de conducere pentru o perioada de 1 an.

Acesta a fost deja amendat cu 3 mii de lei pentru ca nu s-a conformat indicatiilor politistilor si pentru ca a parasit locul accidentului.

Cazul urmeaza sa fie expediat in Instanta de Judecata.


 
protv.md 
0