877

Fura telefoane MOBILE în plină stradă

După ce mai mulți chișinăuieni au depus plîngeri la poliție precum că au fost deposedați în plină stradă de bunurile personale, oamenii legii au reușit reținerea unui suspect. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al satului Ciufleşti, raionul Căuşeni, în vîrstă de 28 ani, anterior judecat de două ori. Acesta a sustras patru telefoane mobile, în sumă totală de peste cinci mii lei.

Deși erau în stare de șoc, victimele au povestit totuși detalii privind cele întîmplate și tactica jefuitorului, iar astfel, oamenii legii au reușit identificarea și reținerea suspectului. Audiat de poliţie acesta a recunoascut cele comise. Mai mult ca atît, în momentul în care a fost reţinut, acesta avea asupra sa două telefoane mobile, sustrase de la pătimaşi. După cum a declarat reţinutul, din cele trei telefoane sustrase de la victime, doar unul din telefoane a fost realizat.

Pe marginea celor întîmplate u fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie, şi alte două cauze penale deschise pentru jaf. Dacă instanţa de judecată va demonstra vinovăția acestuia, suspectul riscă mai mulţi ani privaţi de libertate. În prezent poliţia cercetează toate trei cazuri, pentru a stabili toate circumstanţele cazurilor.
 
Пресс-служба POINT.MD
0