938

JACK SPINTECĂTORUL DIN ROMÂNIA: a doua femeie înjunghiată în 48 de ore!

 
După ce în noaptea de duminică spre luni o prostituată a fost omorâtă prin înjunghiere în sudul Timişoarei, astăzi la prânz, în cealaltă parte a oraşului, o altă femeie a fost înjunghiată
 
O tânără de 23 de ani a fost atacată şi înjunghiată, astăzi, ziua în amiaza mare, în zona UMT, din apropierea Pădurii Verzi. Roxana A., a declarat că a fost urmărită de un  individ nescunoscut câteva sute de metri, după care acesta a atacat-o, scrie evz.ro. 

“Mergeam pe stradă la medicul familie când s-a apropiat unul de mine. Nu-l cunoşteam. Mi-a spus să nu mă mai leg de prietena lui. A scos un cuţit şi m-a înjunghiat”.

Fata a fost rănită în zona abdomenului, deasupra de buric. În urma unui apel la 112, tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara. După primele investigaţii, medicii au anunţat că viaţa nu i-a fost pusă în pericol. 

Poliţiştii timişoreni au început o anchetă, pentru a-l identifica şi prinde pe agresor. „Tânăra nu este prostituată şi e extrem de cooperantă cu noi”, au precizat oamenii legii. 

În mod curios şi ea, şi prostituata ucisă luni noaptea pe Calea Şagului au fost rănite în tohna abdomenului. Până la această oră, autorul nu a fost prins.
 
24h.md
0