846

Un copil de 16 ani a fost lăsat să moară, deși avea șansă de supraviețuire

 
Părăsirea locului accidentului rutier este o în călcare legislativă care a devenit o practică vicioasă în rândurile şoferilor moldoveni, informează serviciul de presă al poliției rutiere. Aceste cazuri alarmează agenții de circulație.
Un asemenea caz a avut loc în noaptea de 6 august, în jurul orei 23:30, la ieşirea din oraşul Teleneşti, pe traseul Teleneşti – Ratuş. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, conducând automobilul de model VAZ a comis tamponarea minorului în vârstă de 16 ani. După impact, şoferul a părăsit locul accidentului, lăsând copilul în stradă, şi s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. 


În urma leziunilor primite copilul nu a avut şanse de supravieţuire şi a decedat la spital raional din Teleneşti.

După câteva ore, șoferul culpabil a fost identificat şi reţinut de către colaboratorii poliţiei rutiere. Cazul este cercetat de către Serviciul urmăririi penale al Comisariatului de poliţie Teleneşti.

UNIMEDIA amintește că în noaptea de 4 spre 5 august, pe traseul Brest - Odesa, în preajma s. Coşcodeni raionul Sîngerei, a avut loc un accident rutier, în cadrul căruia a fost tamponat un pieton. În urma impactului, șoferul și-a continuat drumul, iar victima a decedat în urma leziunilor suferite. Și de această dată, autorul accidentului a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, oroginar din raionul Edineț.

Sursa: UNIMEDIA

0