683

Două motociclete s-au ciocnit frontal: un adolescent a murit

  Un adolescent a murit, iar un alt tânăr a ajuns la reanimare, după ce motocicletele pe care le conduceau s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc luni seara, 1 august, pe o stradă din satul Minjir, raionul Hânceşti.

Ofiţerul de urmărire penală al Comisariatului Poliţiei Rutiere Hânceşti, Anatol Bunduchi, a declarat pentru Info-Prim Neo că băiatul de 15 ani a ieşit pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o altă motocicletă, condusă de un tânăr de 20 de ani. În consecinţă, minorul a decedat la spital, iar al doilea tânăr, în stare gravă, este internat în secţia reanimare.

Niciunul dintre tineri nu avea cască de protecţie. Motocicleta pe care o conducea minorul era înregistrată, iar cealaltă nu avea nici plăcuţe de înmatriculare. Preliminar, vinovat de comiterea accidentului se face minorul.

Contactat de Info-Prim Neo, poliţistul de sector din satul Minjir, Serghei Zaporojan, a declarat că băiatul decedat era elev în clasa a 9-a la liceul din sat. Era un elev exemplar, cu o reuşită deosebită la ore. A lăsat în urmă părinţi îndureraţi, o soră şi un frate, mai mari.   
0