834

Un monstru de tata. Si-a violat fiica timp de 5 ani

 
Mai ceva ca in filmele de groaza! Si-a violat fiica timp de cinci ani si ar fi ramas un om respectat daca nu ar fi fost dat de gol. Un barbat de 34 de ani din capitala a fost condamnat la 18 ani de puscarie, dupa ce a abuzat de fiica sa, in varsta de opt ani.
 
Fata se afla in grija barbatului, care a adoptat-o si si-a luat angajamentul s-o ocroteasca ca un parinte natural. Numai asta n-a facut. Cinci ani de cosmar a urmat pentru fata in care a fost batuta, umilita, obligata sa intretina relatii sexuale si supusa la perversiuni.
 
Potrivit Procuraturii Botanica, barbatul venea acasa si deodata sarea peste minora, o lovea pana aceasta era aproape moarta dupa care intretinea relatii sexuale cu ea. Monstru cu chip de om o obliga pe copila sa se dezbrace in fata lui si sa faca tot ce ii spunea el. Scenele la care era supusa minora erau din cele mai oribile.
 
Urgia parea sa nu se mai termine vreodata. Fata insa a scapat cu viata, acum are 13 ani si este in afara oricarui pericol. Tata sau, in schimb, nici chiar dupa gratii n-a vrut sa recunoasca ca si-a batut joc de ea.
 
stirea zilei
0