464

Vom afla cine este „PĂPUȘARUL”, după 5 iunie

Premierul Vlad Filat a spus că după scrutinul local din 5 iunie se va afla numele „păpuşarului” care a stat în spatele mai multor atacuri aduse direct liderului PLDM, dar şi Alianţei. În cadrul emisiunii Fabrika de la postul privat de televiziune Publika TV, Filat a spus că nu este corect să ne facem că nu sunt probleme, iar dacă numele „păpuşarului” nu se va cunoaşte, AIE ar putea să explodeze.

„Eu voi pronunţa problemele care, în mare parte, au legătură cu acest nume şi care cred sincer că pot fi rezolvate. Dânşii au nevoie de un premier slab. Eu premier slab nu am fost şi nici nu voi fi. Un premier slab ar însemnă un Guvern slab. Acum, sunt mai hotărât ca niciodată să merg până la capăt”, a menţionat premierul în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Filat a mai spus că situaţia în AIE este complicată, dar nu există alternativă, accentuând că o posibilă coaliţie PCRM-PLDM nu este posibilă, dat fiind că cele două partide sunt „incompatibile”.

Totodată, premierul s-a arătat deranjat şi de comportamentul unor colegi din Alianţă în această campanie electorală, adăugând că la următoarea şedinţă a Consiliului AIE se va discuta şi această problemă.

hotnews
0