565

Accident în centrul Capitalei: Un motociclist a ajuns cu traume la spital


Un motociclist a ajuns cu traume la spital, după ce s-a lovit în plin de o maşină. Impactul a fost atât de puternic, încât motocicleta s-a desfăcut în bucăţi. Accidentul a avut loc, după miezul nopţii, la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Mihail Kogâlniceanu din Capitală.
 
Poliţiştii spun că impactul s-ar fi produs din cauza motociclistului, care nu a cedat trecerea. Această versiune este contestată, însă, de apropiaţii bărbatului. "M-a sunat domnul şi mi-a zis că a fost lovit într-un accident. Când am ajuns aici, mi s-a spus că, de fapt, el este vinovat, deşi, se vede că motoreta este bucăţi. Cel care a provocat accidentul a plecat nu se ştie unde. Aici este numai maşina poliţiştilor, care nu îmi explică nimic", a spus prietenul motociclistului.

Iulian Chiţan, inspector Poliţia Rutieră, susține că șoferul motoretei nu a cedat trecerea automobilului Wolkswagen, după care a survenit impactul între unităţile de transport.

Tânărul accidentat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă cu multiple traume. Conducătorul automobilului a scăpat nevătămat.
 
publika.md 
0