967

Studiu: Ce observă prima bărbații la femei?

Un studiu recent a descoperit ca primul lucru pe care îl observă bărbații la femei este...părul. Podoaba capilară a iesit pe primul loc în preferințele bărbaților, înainte de haine, picioare sau machiaj, transmite publika.md, cu referire la Ziare.com.
Astfel:

-74 la suta dintre bărbații intervievați au declarat că observă o femeie datorită părului ei iar 44 la suta au declarat că părul este primul lucru pe care îl observa la o femeie, înainte de haine (26 la suta), picioare (25 la suta), sau machiaj (4 la suta).

-82 la suta dintre bărbați au declarat că un păr sexy este un element cheie în sex-appeal-ul unei femei. Majoritatea bărbaților intervievați au declarat ca ar observa o femeie într-un bar mai de grabă datorită părului și nu pentru bluza decoltată. 

-80 la suta dintre bărbații care au participat la acest studiu au spus ca prietena lor ar avea timp doar pentru un lucru ar prefera ca acela sa fie aranjatul părului decât aplicarea machiajului (19 la suta).

-66 la suta dintre bărbații intervievați au declarat ca sunt de două ori mai înclinați să observe când unei femei nu îi stă părul cum trebuie decât că o femeie are un coș (33 la suta).

-60 la suta dintre bărbații întrebați au mai declarat că ar prefera să aibă o prietenă cu păr frumos decât o prietenă cu sânii mari.

publika.md

0