796

S-a stins dupa ce a aprins focul in cada din baie


Un barbat, in varsta de 41 de ani, a murit intoxicat cu fum, in timp ce incerca sa se incalzeasca de la focul aprins in cada din baie.
 
Tragedia a avut loc pe 6 ianuarie, in jurul orelor 22:00, in orasul Leova.
 
Vecinii au fost cei care au anuntat pompierii, dupa ce au observat un fum gros venind dinspre locuinta sa. Martorii spun ca barbatul locuia de unul singur de mai bine de un an.
 
Pentru ca locuinta sa nu avea incalzire, acesta ar fi vrut sa se dezmorteasca in baie. A pus in cada un teanc de hartii, pelicula si mai multe vechituri pe care le-a gasit prin odaie si le-a dat foc.
 
Intr-un moment de neatentie, haina barbatului s-ar fi aprins, iar baia s-a umplut cu fum.
Ca sa scape de foc, el a mers in dormitor unde a incercat sa stinga flacara. Totul insa a fost in zadar, s-a aprins si cearsaful.
 
Pana au venit pompierii, barbatul s-a stins in fumul gros, care s-a raspandit in toate cele 12 apartamente din blocul cu 4 etaje. Cand au dat de el, au observat ca mana sa dreapta era arsa.
 
Potrivit oamenilor legii, victima avea deficiente psihice. Anterior, pe numele sau au fost depuse mai multe plangeri din partea locatarilor, pentru comportamentul inadecvat al lui. Vecinii spun ca de multe ori erau treziti in toiul noptii de zgomotele barbatului. Au fost si cazuri cand acesta le-a spart geamurile.
 
Medicii legisti urmeaza sa stabileasca cauza exacta a decesului.
 
STIREA ZILEI
 
0