1368

De ce? Femei si Barbati!


Salut! Am hotarit sa deschid un forum cu o tema mai interesanta si anume diferenta dintre femeie si barbat! Se va numi ea simplu: DE CE? Femeie si Barbat!
Cum cucerim si cum ne lasam cureti? Noi barbatii in primul rind atragem atentia la exteriorul femeilor, correct poate fi domnisoara desteapta cuminte intelegatoare buna gospodina, dar cum sa stim noi asta! Noi suntem barbate si suntem condusi in primul rind de exterior, noi alegem sini fund talie ochi frumosi zimbet sklipitor! Nu spun nimik gusturile difera cuiva ii plac grase plinute suptiri slabe si tot asa mai departe! Noi alegem la urma urmei exterior sip e parcurs cunoastem si interiorul la fel cum fac si femeile se uita la exteriorul barbatului numai ca ele se uita la ce custum poarta barbatul ce masina conduce si ce serviciu are dumnealui! Noi suntem atit de simpli! Ok sa presupunem ca déjà sau cucerit si e o relatie! De ce cind greseste barbatul el trebuie sa fuga dupa cadouri flori mii de sms-uri telefoane apeluri scuze si tot asa mai departe! Insa cind gresesc femeile scapa doar printrun simplu cuvint SCUZE sau IARTAMA! De ce? De ce cind barbatul se gatesc la bere cu barbatii, femeile mereu fac scandal, mofturi si se incep intrebari de genul:  da cu cine te duci? da acolo fete vor fi? Cind vei veni sa ma suni cind ajungi si tot asa mai departe…. Pe cind femeile se duc la disco barbatii le ureaza distractie placuta! De ce noi barbatii suntem atit de simpli si ne dorim ca femeile doar sa ne iubeasca si sa ne primeasca asa cum suntem fara ca ele sa incerce ceva sa schimbe! De ce noi tacem si daca le spunem realitatea ca ceva nu ne place la ele, urmeaza o cearta sau se supara si incepe sa arate mofturi! Cea mai interesanta tema e inselatul! Barbatul cind inseala o femeie printro partida de sex e complet diferit de inselatul femeilor! Barbatul o data ce a inselat si a finisat partida de sex a pus punkt in relatia cu femeia data prin nodarea prezervativului si aruncarea lui la gunoi, si intorcinduse acasa isi saruta prietena si o iubeste la fel cu aceeasi caldura! Insa pentru ca femeia sa insele ei ii trebuie sai apara sentimente fata de barbatul dat sal accepte sal simpatizeze, pai cum reiese noi barbatii inselam doar fizik insa femeile fizis si moral! Oare de ce?

Inca o intrebare super! Credeti in prietenie ? cu prietenia intre barbate totui clar deoarice ea acolo este(unoeri) insa voi femeile nu puteti prieteni: ura invidie intreceri! Dar spuneti credeti in prietenie intre fata si baiat? Ooo femeiele vor spune ca DA! Normal ca credeti deoarice noi barbatii va ascultam va dam  sfaturi va ajutam! Si voi puteti totul sa aveti fara sex si fara prea multe responsabilitati!  Insa noi barbatii nu credem si nici nu avem cum sa credem! Si fetelor daca barbatul va spune in ochi ca crede in prietenia voastra EL MINTE FARA SA ROSEASCA! Vreti sa incercati prietenia voastra? Propunetei o partida de sex! Raspunsul o sa va apara imediat! :)

0