Gimnasta nevazatoare care uimeste lumea! Colegele nu stiau de problema ei
Are 11 ani, este nevazatoare si da dovada de o vointa si un curaj iesite din comun. Lola Walters din SUA este dispusa sa faca orice sacrificiu pentru performanta in gimnastica.
S-a inscris la scoala lui Bella Karoly, dar a tinut secret faptul ca nu vede. Abia dupa ceva timp, colegele si antrenorii si-au dat seama de problema copilei.
"Este uimitoare, este ca un erou pentru mine. E ca si cum eu as face un exercitiu la bara sau barna cu ochii inchisi, este foarte speciala si curajoasa", spune una dintre colegele Lolei.
Cand concureaza la paralele, spre exemplu, tot ce vede este o ceata masiva si nu percepe exact distantele.
"Sunt obinuita, stiu cat de departe trebuie sa sar, antrenamentele ma ajuta foarte mult", recunoaste Lola.
Chiar si atunci cand rateaza, Lola uita imediat de durere si isi repeta exercitiul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
"Daca fac totul identic cu toate celelalte colege, atunci nimeni din exterior nu isi poate da seama cu adevarat. Nimeni nu trebuie sa afle despre problema mea", spune gimnasta.
Drept urmare, atunci cand apare intr-un concurs, arbitrii si echipele concurente au deja in fata lor o campioana. Doar pentru faptul ca da dovada de un curaj incredibil si isi pune viata in pericol de dragul performantei.
Sursa: PRO TV