785

Doi tineri morţi din cauza vitezei şi nerespectării regulelor circulaţiei rutiere

 Un tânăr a murit, joi, într-un accident de circulaţie în Chişinău. Accidentul s-a produs noaptea, în jurul orei 03.00, în apropierea Aeroportului Internaţional Chişinău, transmite Info-Prim Neo.
 
Specialistul Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţia Rutieră, Dana Andronic, a comunicat că poliţiştii au găsit la faţa locului un microbuz, cu numere de Italia, care s-a izbit violent într-un panou publicitar. Echipa de la descarcerare a scos din fiarele distorsionate cadavrul unui bărbat. Ulterior s-a stabilit că acesta avea 29 de ani.
 
Martorii accidentului susţin că microbuzul circula cu viteză mare şi că la volan era o altă persoană, tânărul decedat era pasager. Oamenii legii l-au găsit, la scurt timp, pe proprietarul microbuzului. Acesta a declarat că i-a încredinţat maşina anume bărbatului găsit mort.
 
Cu o seară înainte, pe traseul Chişinău-Otaci, un automobil VAZ-21011, condus de un tânăr de 22 de ani, a ieşit pe contrasens pentru o depăşire şi s-a izbit frontal într-un microbuz. În urma impactului au fost grav răniţi ambii şoferi şi trei pasagerii din VAZ . La câteva ore unul dintre ei a murit la spitalul din Edineţ. Tânărul avea 21 de ani. 
 
Sursa: INFO-PRIM-NEO
0