582

Două persoane neidentificate au murit sub roţile automobilelor

Un bărbat şi o femeie cu identitatea necunoscută au murit miercuri, 4 august, striviţi de automobile care au părăsit locul accidentelor. Specialistul principal al Serviciului Relaţii cu Publicul al Direcţiei Poliţia Rutieră, Paulina Iachimovschi, a comunicat pentru Info-Prim Neo că accidentele s-au produs la jumătate de oră diferenţă, unul pe o stradă din sectorul Botanica din capitală şi celălalt în apropierea satului Micăuţi.

În primul accident, produs în jurul orei 21.30, a fost omorâtă o femeie neidentificată, de aproximativ 50-60 de ani, cu înălţimea de 160-165 centimetri, corpolentă, cu părul cărunt, frezat scurt. Şoferul a fugit de la locul accidentului. La scurt timp, acesta a fost identificat şi reţinut de poliţie. Automobilul la volanul căruia era, un BMW, nu-i aparţine.

La scurt timp, în apropierea satului Micăuţi a fost lovit mortal un bărbat neidentificat, de aproximativ 55 de ani, posibil om al străzii. Martorii au fixat numărul de înregistrare al maşinii, astfel că poliţia a dat repede de urmele şoferului, care a părăsit locul accidentului.

Un tânăr de 28 de ani şi mama lui, de 47 de ani, au suferit traumatisme foarte grave după ce au fost loviţi pe şoseaua Hânceşti din capitală de un automobil Volkswagen Passat, condus de un tânăr de aceeaşi vârstă. Femeia a suferit traumă cranio-cerebrală şi comoţie cerebrală, iar fiul său a fost internat în secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă cu fractura oaselor bazinului, luxaţii şi alte traumatisme.

Un automobil VAZ-2109 a căzut sub un pod în satul Sărata, Leova. Şoferul, de 52 de ani, s-a ales cu traumatisme uşoare.

În ziua şi noaptea trecute, pe traseele din Republica Moldova au fost înregistrate 10 accidente de circulaţie cu 2 persoane decedate şi 9 persoane traumatizate, precum şi 31 de accidente fără victime. 
0