596

Problema nationala

Consider ca iradicarea saraciei este o problema majora nationala. Simplu spus fiind noi mai satui nu am percepe realitatea doar in culori alb/negru ci in toate culorile spectrului. Autotmat ar disparea unele ciondaneli inutile.
Dar mai serios - saracia si mizeria are urmatoarele derivate negative: Agresivitatea, extremismul + terorismul (pentru noi slava domnului inca strain. 2- din saracie mor oamenii ca mustele (aceias problema a mortalitatii). 3- malnutritia este o cale sigura de aparitie a problemelor legate de sanatate ce duce pina si la invaliditate (micsorarea ratei fortei de munca apte). 4- rata criminalitatii sporita. etc. (liber pteti sa mai aduugati-wellcome).
Acum dupa cele observate Domnul Tarlev nu a obtinut succese(inafara de cuvinte frumoase) de invidiat la intilnirea de la Monterey(intrunire mondiala ce vizeaza in mod special problema iradicarii saraciei in plan global). Ajung la concluzia ca in acest caz ori suntem predispusi peirii ori ne asteapta valul emigrarii populatiei.
Comunirtatea Internationala nu este predispusa sa colaboreze in acest plan cu Moldova Rosie?
Atunci care sunt ideile de combatere acestui viciu?
Jos Comunistii si Traiasca democratia +.............
(hertzlich willcomen)
0