737

PARTIDUL NOSTRU

Spuneti cine sa razbunat contra rusificarii fortate?
Spuneti cine nu a dat capul jos in fata comunistilor?
Spuneti cine se zbate pentru adevarul istoric?
Cine lupta cu cenzura?
Cine ne dovedeste poziciea sa ferma de lupta pentru viitorul poporului nostru necajit?
Cine ne promite pasi spre integrare cu Europa si unire cu Romaniea?
Cine, cine, cine...?
Este Rosca! Va place nu va place, acesta e adevarul! Numai Rosca se zbate pentru voi, numai el va aduce dreptate pe acest pamint. Rusii spun ca el vrea putere...:=)))
Desigur! Rosca nu ca vrea el are nevoe de putere pentru a scimba toate prostiile si greselele facute ultimii ani. Lucrind pe tractor sau la sapatul fintinilor reforme in tara nu vei face... Numai acaparind putere el va putea rezolva in sfirsit problemele adunate multi ani si zeci ani dea rindul. Cum? Ascultati ideile lui si veti incelege. In majoritatea cazurilor sunt 100% deacord cu el.
Pentru rusofonii sceptici: Daca asa nu credeti in Rosca, votati pentru el si datei o sansa sa se faca de ris. De ce nu? Voi rusofonii incercati sa votati pentru Rosca, primind puterea el nu se tine de cuvint, noi perdem stima fata de el, Rosca ramine fara sprijin si putere.
Poate incercam? Rusofoni cum sicotiti? La spune prostii si la inventari nedemne sunteti primii. Poate ne veti demonstra prin fapte ceva? Votati pentru Rosca si daca el nu va fi demn il vom alunga pe ei ca pe o catea lasa.
Insa daca!!! Omul acesta va preface in fapte ceia ce spune... vom trai in Uniunea Europeana, vom fi cu civilizatiea Europei, Pamintul nostru Romanesc se va lepada de ura si nedreptati istorice!
POPOR PRORUN SA INCERCAM!!!
In orice caz mai rau decit juvina comunista nu o sa fie. Dar daca o sa fie bine, copii si nepotii o sa ne multimeasca!
Impreuna spre victorie popor!
Rusca o sa fie in frunte fiti cu el!!!!!!!!!
0