980

Celule stem

Buna fetelor!

Numele meu este Marina si sunt mamica unei fetite de 1 an si jumatate. Decateva luni m-am intors in campul muncii si lucrez  intr-o firma care se ocupa cu recoltareacelulelor stem din sangele din cordonul ombilical, aici in Moldova.
Cind eu am nascut, aceasta procedura nu era posibila in Moldova. Eu am vrut sa ofac neaparat, datorita unor probleme medicale in familie, si de aceea am facutaceasta procedura in Romania cu o companie din Bucuresti.
Acum aceasta companie a deschis un oficiu aici, oferind viitoarelor mamici dinMoldova posibilitatea sa faca aceasta procedura aici acasa si sa asigure astfelviitorul copilasilor.

Din ceea ce am observat pe piata, informatiile privitoare la procesul derecoltare, testare si stocare sunt foarte fragmentate si uneori eronate, deaceea am decis sa ofer un sprijin informational tuturor mamelor care doresc sarecolteze si sa stocheze celulele stem din sangele ombilical. In acest sens, vastau la dispozitie cu raspunsuri la intrebarile voastre si sint gata saimpartasesc experienta mea cu oricine este interesata.

Va multumesc si sper din tot sufletul sa va fiu de folos!

O zi buna va doresc!

Cu drag,
Marina
0