mai era o sarbatoare(nuj daca oficiala, nuj anume pe ce data)-Deni Iunovo boitza (Ziua lupatorului tinar) =))))) asta probabil sa nu se plinga barbatii ca n-au si ei o sarbatoare..;)
... pai, era binevenita o zi libera, cu ocazia zilei Clujului; in special ca ar merita avnd in vedere vechimea atestara a orasului (aproape 2000 de ani)... ma bucuram, nu, de un liber?... ori de lucram lucram la o plata dubla...
ileana...de ce "din pacate"?...
• iLEANA
... actualmente, nu beneficiem de zi libera cu ocazia zilei orasului...
ileana...de ce "din pacate"?...
• iLEANA
...aveti ziua orasului?... beneficiati de zi libera cu ocazia zilei orasului, Chisinau?...
ileana...avem sarbatoarea Ziua orasului, in octombrie...
• iLEANA
... apropo de vechimea Chisinaului; acu' am tras un ochi prin oceannnul web si am vazut ca, Chisinaul e atestat prin 1430... ooo, e bebe pe langa Cluj...
ileana...care octombrie rosu? care simbioza? de ce vorbesti...
• iLEANA
... revolutia aceea din care voronin isi alimenteaza ideologia partidului... nu a fost denumita, "octombrie" rosu?...
• iLEANA
... ma refeream (in aiurelile mele de la varsta si pregatirea mea sociala si profesionala) ca, daca nu (e o meteahna in R.M. ca trecutul sa fie strans legat cu prezentul) cumva sarbatorirea orasului in octombrie sa aiba vreo legatura subtila (subtilitate ce nu prea vad in "suflul" intelectual majoritar in R.M.) cu revolutia bolsevica din octombrie ce sa petrecut in Rusia anilor...
... in fine, sa lasam deoparte "octombrie rosu" si influentei nefaste a ideologiei "ursului" (porecla data de catre americani) si sa purcedem in ale mondenitatilor de actualitate... ... ai fost printr-o excursie?... te-ai delectat in aceasta vara?... unde?...
• iLEANA "... /14, avem sarbatoarea Ziua orasului, in octombrie..." ... deci, beneficiati de zi libera, cu ocazia "zilei orasului"?...
Pe astea le gasesti in Codul Muncii, care trebuie cunoscut nu doar de angajator ci si de angajat. Foarte putini angajati isi cunosc care le sunt drepturile.
Se vorbeste ca dom presedinte al tarii a semnat un ordin conform caruia de ziua orasului cei din administratia publica trebuie sa lucreze de ziua orasului. Asa ca eu miine lucrez :(
mai era o sarbatoare(nuj daca oficiala, nuj anume pe ce data)-Deni Iunovo boitza (Ziua lupatorului tinar) =)))))
asta probabil sa nu se plinga barbatii ca n-au si ei o sarbatoare..;)
... aici: 1 si 2 ian., prima si a doua zi de pasti (pt. maghiari se acorda zilele pascale conform ritului catolic), 1 mai, 1 dec. si 25 si 26 dec....
ziua mea de nastere - sarbatoare oficiala
:))
11-12 octombrie!!!!!!!!
Se vorbeste ca dom presedinte al tarii a semnat un ordin conform caruia de ziua orasului cei din administratia publica trebuie sa lucreze de ziua orasului. Asa ca eu miine lucrez :(
25 decembrie
cam vechi articolul.... acum avem mai multe zile in care se toarna in pahare
#0 , La noi mine ( prima duminica a lunii mai) este ziua "Mamei" Vo-m felicita Mamele noastre care neau nascut, crescut si neau indrumat.