Spune-ti parerea de bine si de rau........
Deoarece suntem noi pe piata moldoveneasca ,si deja obtinind in acest scurt timp clienti permanenti in continua crestere,dorim sa va dati cu parerea ce e bine si ce e rau in magazinul nostru.Pentru ca sintem sinceri nu ne vom supara daca ne ve-ti critica de rau,deci sa vedem cine are curajul sa ne critice primul????????????
Da eram sa uit,mergea vorba de www.marketonline.md
am copil mic si cred ca este o solutie buna pentru mamicile care nu au cu cine isi lasa micutii, dar pina nu incerc nu pot spune nimic :))
nu stiu ce succes au acum astfel de marketuri dar pe viitor cred ca vor avea succes mare, economie de timp, evitarea ambuteiajelor din oras, cit despre marketonline.md pot sa spun ca au inceput bine si politica adoptata tot mi se pare corecta, ma refer la preturi, la unele produse diferenta e destul de simtitoare in comparatie cu magazinele sau chiar si cu alte marketuri de acest gen, asa ca, SUCCES
la care produse Va referiti ca sunt mai mici decit pe piata ? m-am uitat la piine si lactate sunt cam la fel cu cele din magazinul de linga scara...
ma refer in special la telefoanele mobile, eu am procurat de pe marketonline un tel. Nokia 5530 si ma costat cu aprox. 850 lei mai ieftin decit in magazinele specializate
dar de unde le importa ei ?
Ungaria
Шо за фигня?