1987

Salvati o viata - Sacaliuc Eudochia

Sacaliuc Eudochia, 48 de ani, studii superioare, matematician, trei copii, divortata, domiciliul or.Ungheni. In a.2000 am fost introdusa in program de dializa, trei sedinte saptamanal a cate 5 ore la Iasi, diagnosticul: glomerulonefrita cronica,stadiul V. Zambetul meu a disparut din luna in care m-am si nascut, luna iulie, am inceput lupta intre viata si moarte, iar dragostea de viata, copii a fost prea mare, iar fara ajutorul si sustinerea oamenilor trimisi de Dumnezeu, nu as mai fi fost in viata. Fac naveta in continuare in Romania pentru a-mi prelungi zilele. O sansa la viata exista de a face un transplant renal cat nu-i tarziu, din cauza varstei, pe care o am, nu mai pot suporta dializa. Am nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a strange - 20 mii euro.Fara Dvs. nu am nici o sansa. Fi?i alaturi de mine, salvati o viata, o mama, un om. Multumesc tuturor, care m-au sustinut pana in prezent, fiindca sunt foarte multi si acelor, care vor contribui catusi de putin fiecare in parte de a acumula suma totala.
0