Va rog sa aplica?i regulamentul acestui forum in cazul ei. Una din dovezi e-n prin screen-ul ata?at prezentei.P.S.Audi? Acum nu procedezi la ?tergeri, chestii trestii ca-n cazul nik-ului Krafti?
Audi, pe unde e?ti corectule? Nu-i desfiin?ezi nick-ul ?i ei precum l-ai desfin?at pe-al meu (Krafti)??? Domnilor de la Simpals? Din 13 iunie a.c. ?i pana azi nu v-a?i uitat la aceasta sesizare? Domnilor de la Simpals, Audi are imputrnicirea de a ?terge nick-uri? Domnilor de la Simpals, pe cand o coergiza?i pe Гайка-гайкуцa?
Nu e?ti in stare sa intri pe aici sa-?i comentezi faptele (despre cum m-ai-njuat, cum m-ai amenin?at; am print screen-urile). Nu-mi explici ce-nseamna pizdeala? A?a-i vorbe?ti ?i copila?ului tau, ori doar asemenea cuvinte se auzeau in casa copilariei tale? Deci. Ce-nseamna pizdeala? Ai vrut sa ma alin?i?
Domnilor de la Simplas? Dori?i sa va afi?ez din nou print screen-urile cu Audi care mi-a ?ters nick-ul Krafti, care ma-njurat, care m-a amenin?at, care m-a scos din diverse teme pe motive neintemeiate?
Po?i sa tot scrii findca nu-n?eleg. ?i ma mir. Cei 7 ani de acasa i?i lipsesc? Daca ai vazut tematica in limba voastra de stat de ce n-ai avut bunul sim? a comenta in limba voastra de stat? Ai o instruire, jos cu palaria. Sa traie?ti!
нууууу...если я о ней тут напишу...наш кужанин транслитом воспользуется.....тогда он всех тут порвет в том числе и тебя....а мне еще 3 темы посвятит.....ревность ёклмн.....
igrоk5051...asta e si problema forumului ca la toti le este indeferent...
Igrоk5051 De fapt nu le e indeferent tuturor. Sunt oameni deosebit de cul?i care fac cam ce vor pe aici in sensul ca ?terg nick-uri, i?i interzic accesul la teme dupa bunul lor plac. O mare parte din societatea din R.M. e la pamant din pacate ?i se rasfrange ?i aici.
Audi Sa fie vorba de-o plezneala? Pai vino dragu?a daca ai chef de-o plezneala. N-am ?tiut ca e?ti gurul golanilor batau?i de la tine din ghetou. Te pricepi macar la ceva? Dupa poze nu prea e?ti format, nu prea are?i sa fi facut ceva mi?care. Probabil ai bra?ul par?ial format de la nenumaratele pahare de vodca pe care le-ai drink-ailt. ?i probabil dar nu se vede creierul i?i este format in stilul combatic sovietic.
Acum lasand carcoteala deoparte draga Audi... Tu, ca familist, tata, etc., cand copila?ul tau insista sa-i cumperi o inghe?ata ii raspunzi a?a: "mai futs bila o pula intre pe forum sa fii cuminte oae daca nu... daca nu'ntelegi iti promit pesdeala"?
Deci nu te considera jignit dar am folosit cuvintele tale. Tu m[ cuno;ti a;a de bine ]nc\t ai tupeul voronian de a rela'iona a;a cu mine?
Kraft tre sa stii! Cap te Tabla s-a mai dat mare bataus la multa lume =))) si de fiecare data cind se stabilea ora si locul, ghici cine disparea!? =))))
Audi, pe unde e?ti corectule? Nu-i desfiin?ezi nick-ul ?i ei precum l-ai desfin?at pe-al meu (Krafti)???
Domnilor de la Simpals? Din 13 iunie a.c. ?i pana azi nu v-a?i uitat la aceasta sesizare? Domnilor de la Simpals, Audi are imputrnicirea de a ?terge nick-uri? Domnilor de la Simpals, pe cand o coergiza?i pe Гайка-гайкуцa?
Audi
Nu e?ti in stare sa intri pe aici sa-?i comentezi faptele (despre cum m-ai-njuat, cum m-ai amenin?at; am print screen-urile). Nu-mi explici ce-nseamna pizdeala? A?a-i vorbe?ti ?i copila?ului tau, ori doar asemenea cuvinte se auzeau in casa copilariei tale? Deci. Ce-nseamna pizdeala? Ai vrut sa ma alin?i?
Domnilor de la Simplas?
Dori?i sa va afi?ez din nou print screen-urile cu Audi care mi-a ?ters nick-ul Krafti, care ma-njurat, care m-a amenin?at, care m-a scos din diverse teme pe motive neintemeiate?
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ни абращай внемания!)))
прадалжай ныть))))
это любовь нна.........как он мне надоел....
валеу)))
идрить...
Пандуца ты тоже пришла за меня порадоваться?))):*
и шо деуки:)?
шо ришыли?)
не будем делить....ждем 150 лет
)))))))))
вот чушь :)
я токо ща заметила что я у него в подписи......ce dragutzzzzzz......)
Traiasca ?i-nfloreascA: Simpals, Audi ?i corectitudinea moldoveneasca!
O zicere a unei elite (Audi) din Chi?inau: "mai futs bila o pula intre pe forum sa fii cuminte oae daca nu... uiti de forum.md
tei aninat de acela de care na trebuit ; am spus totul daca nu'ntelegi iti promit pesdeala
fara vorba" ©Audi
:)
%))))
Audi
Acum lasand carcoteala deoparte draga Audi... Tu, ca familist, tata, etc., cand copila?ul tau insista sa-i cumperi o inghe?ata ii raspunzi a?a:
"mai futs bila o pula intre pe forum sa fii cuminte oae daca nu... daca nu'ntelegi iti promit pesdeala"?
Deci nu te considera jignit dar am folosit cuvintele tale. Tu m[ cuno;ti a;a de bine ]nc\t ai tupeul voronian de a rela'iona a;a cu mine?
Deci... Ce-nseamna in cultura ta "pesdeala?"
Kraft tre sa stii! Cap te Tabla s-a mai dat mare bataus la multa lume =))) si de fiecare data cind se stabilea ora si locul, ghici cine disparea!? =))))