Audi hotare?te cine sa aiba acces in Forum.md ?i cine nu. Are acest drept?
Audi mi-a interzis nick-ul Krafti ?i mi-a trimis o amenin?are in mesaje:"Audi:mai futs bila o pula intre pe forumsa fii cuminte oaedaca nu... uiti de forum.mdtei aninat de acela de care na trebuitam spus totuldaca nu'ntelegi iti promit pesdealafara vorba"
ггггггггггггггггггггггггггггггггггггггггггг
бхххх
саси хуй)))))
ой
сбылась мечта Нигги)))
Mai dar de ce se cenzureaza ?i print screen-ul?
а патамущта ты хуй сасещ
и скажите мне шо оно не далбайоб?
этаму кидорасу жалко звезд блйя )))))))))))))
бхххххххххххх
ПИСДЯЛЫ
мне так не показалось (на счет детей)...Хотя, зачем выкладывать фото детей если вступил в перепалку....
Mai Audi, taie-i pe to?i romanii afara din forum.md ?i ai rezolvat frustrarea multora de aici. E jalnic in orice caz mai audi sa te compor?i in asemena mod. Te consideram responsabil in special ca ai copil. Deci acest forum.md e controlat de tine mai Audi iatr tu ai dreptul sa insul?i ?i nu pa?e?ti nimic iar al?ii n-au acest drept. ?i in familia ta tot acest tip de valori il impui Audi? Consideri corecta atitudinea ta? Deci ca tu m-ai trimis in pula, ca tu m-ai amenin?at, etc., chestiile astea ?i par foarte normale ?i te consideri superior altora.
ггггггг
все ну май пот))))))
Deci Audi... repui nick-ul inapoi? Recuno?ti ca m-ai insultat ?i mi-ai scos nick-ul abuziv? Recuno?ti ca limbajul ?i ac?iunea ta de a-mi interzice nick-ul e in afara bunului sim??
%)))))))))))))
убидил, краснаричивый
MAI AI INTREBARI OAE?
democratie pe site-ul asta nu saga
farapisda
пиздец)))
запрещено клонирование само по себе бля))