Parerea mea
O strada mare, si luminata de multe felinare pe care nu le-am vazut pina acum, e dimineata masini putine oamenii fac curatenie pe drum, pe tine eu te vad, si te cunosc, dupa rochita ta si dupa mers, mai este o pareche care vine, dar nui ce simt eu la tine, neam intilnit noi si ti-am spus iubita mea eu mult tin la tine, si o pareche langa noi, iubita mea esti un miracol fara urma, caci urma ta ma insoteste ca un duh, si eu te cred un chip si o minune. Vorbesc ei doi si se contreaza iarasi, vorvesc si ceilalti si iarasi se contreaza, fugand ea de la el si el din urma, au inteles ca inimile lor sunt ca un fulger ce a razbatut pe cel din urma, dar eu vroiam sa zic asa ceva: si fata si baiatul de minute au mers ei inainte dar unul cu altcineva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Mult e, sau destul, voi care ne cititi acum, ganditiva la cel mai Sfant: Avem o dragoste si o iubire pe care noi n-o stim? Sau poate-o fericire pe care fiecare il impune sa te-n talnesti si .......Ma doare si sufar caci din cauza parintilor poate sa fie un miracol, o dragoste si un dizastru!Pentru toti cei indragostiti, pe care nui pot intelege PARINTII!!!!!!un regizor fara nume