Primarul Dorin Chirtoaca sustine ca a fost urmarit timp de o ora de un automobil cu numere transnistrene
Primarul general, Dorin Chirtoaca, a fost urmarit timp de o ora de un automobil Mercedes cu numerele Tighina AB 730 vineri, la data de 28 noiembrie. Edilul capitalei crede ca are incidentul are legatura cu alegerile parlamentare din Romania. „Era vineri seara, cand am observat ca automobilul de marca Mercedes m-a urmarit timp de o ora cat am parcurs traseul de la primarie pana acasa. Am realizat ca ma urmareste. Cand am vazut ca intra in curte, individul si-a dat seama ca l-am observat si a plecat de la fata locului. Am reusit sa-i fac o poza cu telefonul mobil”, a declarat Dorin Chirtoaca.In cadrul sedintei ordinare a primariei, edilul a sesizat organele de forta despre acest caz si a cerut sa se faca cercetarile de rigoare. Totodata primarul mun. Chisinau crede ca aceasta are legatura cu alegerile din Romania. El a mai precizat ca mai multi colegi de ai lui au fost urmariti.UNIMEDIA aminteste ca, anterior, au mai fost inregistrate incidente in timpul campaniei electorale pentru Parlamentul Romaniei, cand cativa membri ai staffurilor electorale ale candidatilor Tudor Pantiru si Eugen Tomac au fost retinuti de catre politia municipala.