Proteina, creatina, si alte sfaturi utile la persoana mea.
Salut! Gandul de a ma ocupa mai mult cu sportul este vechi, dar din unele motive financiare si lipsa de timp nu am avut ocazia sa ma ocup mai serios cu asa ceva. Acum insa, am si timp, si partea financiara intr-o masura oarecare ma arnajeaza, asa ca am planificat sa dau start la o noua etapa in viata mea. De ce anume bodybuilding? Pentru ca la anii mei sunt destul de slab si cred ca ocupindu-ma cu acest stil de sport, o sa reusesc sa am o sanatate buna, un corp frumos si as adauga cateva zeci de kg la greutatea mea. Ultimele 2-3 zile am cautat pe internet si am gasit chiar as spune prea multa informatie, ceea ce m-a pus putin in garda, pentru ca nu mai stiu ce sa cred si pe cine sa cred. Pentru inceput as vrea sa cer un sfat de la voi, care sunteti mai cu multa experienta in chestia data, si anume, as vrea sa-mi procur proteina si creatina, dar nu prea stiu care ar fi ceva mai bune. Totusi, nu-mi permit sa le procur pe cele mai scumpe, dar si nici cele mai rele nu as vrea sa le procur. In privinta la program, am gasit ceva video, dupa care cred ca as putea sa ma conduc, doar ca as schimba greutatea ghirelor, etc, si as incepe cu 1 set pentru primele 1-2 saptamini. Oricum, chiar v-as ruga sa vedeti aici despre care video vorbesc, si imi spuneti daca sunt sau nu bune aceste exercitii: http://tinyurl.com/5ufpbwPentru inceput cred ca informatia aceasta mi-ar fi de folos, daca cu timpul mai apar ceva intrebari, apelez la voi si mai discutam. Mersi anticipat pentru ajutor si sper sa fiu inteles si astept sfaturile voastre. PS: Apropo, planific un experiment care dupa mine este destul de interesant. M-am cantarit, m-am masurat, am facut ceva poze cu mine la momentul actual, si mi-ar fi foarte interesant sa le vad peste 1-2 ani ca sa vad diferenta. Daca diferenta se va face vizibila, promit sa va arat pozele cu mine si alte date despre mine la startul acestei etape importante. :)