Roatta Waayyyy!!!!
Vreau sa stiu daca puteti accesa pachetul de instalare de aici:http://code.google.com/p/roattawaayyyy/downloads/listIncercati sa faceti download la RoattaSoftwareSetup.msi, el contine Roatta Waayyyy!!!! pentru Internet Explorer si pentru Mozilla Firefox.Aplicatiile sunt gata de utilizare, dar asta inca este varianta zero. Cu timpul vor mai fi modificari.
Repet inca odata cum se utilizeaza. Selectati cu mouse-ul textul jocului (PGN-ul), faceti click dreapta si trageti roatta
Analog pe IE
Tin sa subliniez inca odata trebuie sa faceti download la RoattaSoftwareSetup.msi. El contine ambele programe, pentru FF si pentru IE.
asa, merge roata pe FF3, insa a trebuit sa restartez compul ( lucru pe care ghidarea > nu l-a mentionat ), apoi, imaginea playerului estem minuscula... aproape ca nu vad piesele si nici nu-mi dau seama bine de pozitie. In rest e bine. Daca se poate face imaginea ( tabla ) de vreo 5 ori mai mare, atunci ar fi kiar perfect dle Caliogstro. Multumim insa pentru intentia ta!
da', totusi, pe Mozilla are design mai frumos, adica atat cat e fereastra de mare, atata e si tabla... :) Pe Internet Explorer, imi apare o fereastra mare si o tabla mica.. :) Dl. Caliogstro, nu poti sa faci fereastra mai mica sau tabla mai mare? Eu sunt domnisoara si ma uit la design prima data.. :) Daca faci tabla mai mare, il faci multumit si pe dl. Mitica (care are probleme cu marimea) cat si pe mine, ca o sa arate mai frumos... :)
si cate ceva despre cuvantul feedback;)
so feedback represents information about a product, etc that a user gives back to the company that made or sol it:)
erata istread of sol please read sold
thx:)
Tinand cont de cele mai recente doleante ale jucatorilor, am adaugat in RoattaWaaayyyy!!!! doua lucruri noi. Primul este indicarea coloanelor si randurilor dupa litere si cifre(sagetile albastra si rosie). Al doilea lucru este inversaea tablei (sageata rosie de pe desen).
In curand voi lucra la posibilitatea de a largi tabla.
Instalatia o descarcati de aici:
http://code.google.com/p/roattawaayyyy/downloads/list
Cine doreste sa instaleze RoattaWaayyy!!!! pentru InternetExplorer va descarca fisierul RoattaSoftwareSetup.msi. El contine pachetul pentru InternetExplorer, precum si pentru Firefox. Aceasta instalare merge numai pe Windows.
Cine doreste sa instaleze numai pe Firefox, are pachetul ChessAddIn.xpi. Acesta merge pe masinile care au Firefox pentru orice sistem de operare.
va rog sa faceti update si sa comentati.
tre sa ro reancarcan roata, sAU vine cu apgrade>?
si A devent tabla mai mare>?
la mine instalatia merge ok pentru FF si pentru IE. Numai ca este necesar restart la FF pentru ca sa mearga.
da, am pus vriantaa noua si nu am gaasit flip board. tabla e la fel de mic, si te rog sa ma crezi ca este extrem de obositor... r mai fi o idee buna, saa existe fereastra-martor a tuturor mutarilor, pentru a da click direct pe mutarea dorita. N-am vazut cifrele si literele de pe border. Ar mai fi un feature FOARTE util, acela de a putea muta piesele pe tabla, asa cum vrei tu, pt analiz, iar cand dai click pe mutare, sau pe ultima pozitie, aceasta sa revina la normal. Ceva gen : analyse board in rhp. Mult succes!
nu vad patratel sur...:(
.msi , folosesc cu ff3. Merge ( dupa ce am restartat sistem ), insa, daca dai flip, dispar cumpurile ( patratelele nu se mai vad, se face toata tabla gri si raman doar piesele, care se muta ). dispare numerotatia de pe margini, si dispare si butonul de flip, in caz ca vrei sa intorci tabla la loc.
Acum o sa incerc si pe ie.
pe ie se afiseaza totul in regul, se invarte bine roata waaay!
pai vreau sa le am pe amandoua intr-un singur paket. All inclusive! :)