Atac de panica
nici nu stiu cum sa incep ....cativa ani in urma am avut un accident nu prea placut in urma caruia m-am ales cu o fractura la picior de toata frumusetea in urma caruia mi-a ramas o cicatrice si de atunci de fiece data la cea mai mica zgaraietura pe picioare (doar pe picioare) ma apuca cu tremuraturi, transpiratii, ma infurii, urlu ... cel mai recent mi s-a intimplat acum cind am fost pe citeva zile in moldova si cel mai prost ma simt ca am facut urat de tot, nu ma prea controlez si tip, injur .... si apoi imi pare rau ce incerc eu in acele momente sa fac :respir adinc, ma incurajez si ... acopar rana sa nu o vad ...iar azi pe plaja mi-am zis eu ca sunt o fata puternica si am descoperit rana ca sa ma pot bronza si in locul respectiv insa m-a luat cu dureri de inima si nu mai vedeam ....nici nu stiu de ce pun tema asta pe forum caci sunt putini care ar fi cu adevarat competenti sa-mi dea careva sfaturi insa .... va rog nu-mi recomandati medicamente si nici psihoterapie cognitiv- comportamentala caci ... nu as putea recunoaste ca ma confrunt cu asa "problema" ... caci defapt evit accidentele si nu am parte de multe zgaraieturi insa se mai intampla ....