"Neazza, populatie" este. Asa ca, va propun ca inainte de a iesi din forum cu intentia de a va odihni, dormi, medita, culca, etc., sa intrati pe aici cu scopul de a instiinta stimatii sezatoristi.Noapte buna! Pe maine! Pa!
fifineatza...eii, da... 1 Martie.. :) LA MULTI ANI, MITICA!...
MERSI pt felicitare! Imi cer multe scuze ca nu m raspuns la timp. Insa in acel moment nu prea am avut timp fizic s intru pe net. Te pup fifi! Mersi domnule Cali!
La multi Ani, Mitica! Maine mai adaugi un an in buchetul vietii... Sa ai parte de tot ce iti doresti si cu toate ca maine e ziua ta, nu uita si de femei (ca doar e 1 Martie)...
un "+" maree pentru totsi indicatorii vitali! :)
Felicitari la maimult si la mai mare:)
Sa traiesti sa te-nmultesti :)
VA MULTUMESC DIN SUFLET BAIETI ( si FETE ), va doresc si voua tot ce-mi doriti mie! Te pup fifi, mersi pt surpriza si urari!
pasibba.. sper ca ai avut party cum a prezentat fifineatza in OFFtopick.. cu bacale de tsuika vin bere shi conjak yn lok de figurine la shah? :)
la multi ani si de ziua de nastere
sa ai parte de acele victorii pe care ti le doresti
si de chefuri pe masura :)
eii, da... 1 Martie.. :)
LA MULTI ANI, MITICA!
Multi ani si felicitari
reload.....
Pentru Mitica!
La multi ani si toate cele bune cu ocazia zilei de nume....
Cu drag,
Fifi
+1!, multsi ani
Reload.. (ca de obicei sa fiu prima) ... :)
La multi Ani, Mitica! Maine mai adaugi un an in buchetul vietii... Sa ai parte de tot ce iti doresti si cu toate ca maine e ziua ta, nu uita si de femei (ca doar e 1 Martie)...