(poate ca aici'm vor raspunde la intrebara) Daca "Anonimous" au declarat ca Vor lupta cu sitele NAZI, dar in momentul data hackerii darama posta "Ai nostri"... Intrebare, ANONIMOUS considera organizatia pro Putinista ca " NAZI"?
...Un grup de hackeri acuză apropiaţi ai premierului rus...вся репликаtoate tv ruse lustruiesc din greu imaginea lui Putin
toate tv ruse lustruiesc din greu imaginea lui Putin
karhu...0 ,toate tv ruse lustruiesc din greu imaginea lui Putin...вся репликаfoarte bine, inca doua mandate consecutive ii doresc
foarte bine, inca doua mandate consecutive ii doresc
qwer...foarte bine, inca doua mandate consecutive ii doresc...вся репликаDa' eu ii doresc mandate consecutive pana la sfarsitul vietii... Rusii iubesc gerontocratia... ;)
Da' eu ii doresc mandate consecutive pana la sfarsitul vietii... Rusii iubesc gerontocratia... ;)
Luchthaven...Da' eu ii doresc mandate consecutive pana la sfarsitul...вся реплика+1 :)))))))))))))))
+1 :)))))))))))))))
(poate ca aici'm vor raspunde la intrebara) Daca "Anonimous" au declarat ca Vor lupta cu sitele NAZI, dar in momentul data hackerii darama posta "Ai nostri"... Intrebare, ANONIMOUS considera organizatia pro Putinista ca " NAZI"?