bai,asta nu eu ascultati,asta patsanu din karntinka asculta? el se keama Jeka Jerku,alias RGPoola din Nats Vapros,daca nu stiti? asta e el,asheala in kepka krasnaya de la Piata Centrala (5 lei)
badea kolia...o sa-l bagam iar in kletka,de nu il bagam in ki.....a...
A fugit gadionysh! Iof-of-of... Mai, daca el o sa osvoeshte tehnika de snimit padruji, el pot sa zatsepeasca si pe Katrinka! Da asta-i hueva... pe Taniusha el stopudova deamu a zatsepit.
A da! Tu cyndva a pus o fotka a guzganului, unde el sta cu poola goala la piatsa center. Unde-i fotka asta?
badea kolia...23/ aaaaaa? da huyovo znaet pe unde mai e? poate ca...
Uite in dosarul tau, May be here.
"...da shi-o patit guzganu,undi s-o pierdut?..." - la dynsul in kletka internetu s-a sfyrshit ) El amuia vinde kepka de 5 youanee sa platesc abonplata pentru spootnick )
Eu am inteles ca acolo la spootnik din nasa ei au un noul reactor "GUZGANOID-3 SPACE TECHNOLOGIES", el are acolo vstroennyi tsyfravikul care pune atentsie la kletachnye rubahi de la Armani (12 lei) si kepki krasnye de la D&G (5 lei) acolo undei tsenniku shi shtrih-kodul acolo merge lazer de la spootnik shi el pune 100 meka-puksel shi face o fota tipa "siichas vyletet ptichka..." shtii? )))))))))))
Zdarova uei! Acu dau muie la un pidar,Vafliutsa il cheama:) N-am prea dahuya timp,is bizi yahuyeiuuuu! in rest tet ii ghini. tre sa ma apuc de semanat,de pus cartoafi in pamant,popusoi,ridikie,varza,banane,apelisine-mandarine etc:)
O kartoshka asta-i ghine! Dar eu degraba vin la rodina shi o sa apuc cu tat asha hueta la dacha, shtii - v ruki lapaty, huiachim, huiachim (este asha kynteck), Da shini-i aista vafliutza (nu vacutza ori cacutza? ;)) ? Da tu mai ghine pui sajenets de ananas! o sa fashi biznes ))
neamurile lu Jeka
http://uk.youtube.com/watch?v=_epgstP7vTY
bai,asta nu eu ascultati,asta patsanu din karntinka asculta?
el se keama Jeka Jerku,alias RGPoola din Nats Vapros,daca nu stiti?
asta e el,asheala in kepka krasnaya de la Piata Centrala (5 lei)
da
7/ Huynea ii feghea tau
uite la asta:))))))))))))))))))))))))))
http://it.youtube.com/watch?v=IohJuEYmPAs&feature=related
norog uei.
kepka-i aia rosie,numai ca-i murdara,de aia-i neagra
o sa-l bagam iar in kletka,de nu il bagam in ki.....a mane-sai!
norog Joy.
eu ashe si n-am inteles,kakova huya tu ai dat haturile din mana?
asta fotka vroiei?
nici o poola azi....
18/ poola ta jeka? eu n-am vazut,dar banuiesc.
daca nu te superi,poti sa ti-o speli oleaca si s-o dai cu dihlafos impotriva mandavoshtilor:)?
RGKot or RGPoola:)
23/ aaaaaa? da huyovo znaet pe unde mai e? poate ca am sterso,poate ca e pe alt computer?
da shi-o patit guzganu,undi s-o pierdut?
А кто такой этот жека жеркул, это он чтоли и есть гузган? Неужели это он и есть модер "НВ"? Вот не знал... )))))))))))))))))
26/ da bre,asta-i Jeka Guzganul de la NV
aista in rubaha kletocinaya de la Armani
28/ de la NASA am luat fotshile astea. ei fotografiaza guzganii din cosmos:)
pe forumsujipoola sunt fotshile astea,undeva pe la OFF?
Uei Baghia! Cum viatza mei? Ori tu ai intilnit guzganu shi a baut cu dynsool nishte baklashi di barmatuha? ))
Zdarova uei!
Acu dau muie la un pidar,Vafliutsa il cheama:) N-am prea dahuya timp,is bizi yahuyeiuuuu!
in rest tet ii ghini. tre sa ma apuc de semanat,de pus cartoafi in pamant,popusoi,ridikie,varza,banane,apelisine-mandarine etc:)
O kartoshka asta-i ghine! Dar eu degraba vin la rodina shi o sa apuc cu tat asha hueta la dacha, shtii - v ruki lapaty, huiachim, huiachim (este asha kynteck), Da shini-i aista vafliutza (nu vacutza ori cacutza? ;)) ?
Da tu mai ghine pui sajenets de ananas! o sa fashi biznes ))
zdarova uei
da,vafliutsa ii pidarazu ala de vacuta
Shi ai dat kizdeala la Vafliutsa?
Haine lu Guzganu:
1) Kepka krasnaya di la Piatza Center (5 lei)
2) Rubaha kletochnaya di la Armani (12 lei) - de la gum.
Badea Kolia, care i alta garderoba a luia?
https://www.youtube.com/watch?v=ygBIJg7sXrs