prefata...respect mai mult torrents.md decit p2p.dm,d esi ma folosesc de amindoua.cu ceva timp in urma am primit un mute si un warning pentru ca mi-am aparat un torent pus....in fineieri am scris unui sysop sa-mi scoata chestiile aslea, el imi raspunde ca nu poate, ca numai cel ce le-a pus le poate scoate. Bine...scriu celui ce le-a pus, imi spune ca "shewy" a blocat mesajele de la mine. si cind colo primesc un mesaj de la chewy aista.citez (pun si poza)---------------------------------------reiesind din mesajele tale precedente, eu personal nu as vrea sa-ti deschid accesul spre comentarii...pentru statistica personala - ar fi bine sa recitesti mesajele tale - practic fiecare din ele este agresiva... urit...si crede-ma noi nu avem timp ca sa te monitorizam zilnic toate mesajele...---------------------------------------cred ca greselile se vad de la o postasi mai apare a 2-a intrebare: na koi hren mai esti moderator daca nu ai timp sa monitorizezi mesajele?acest mesaj de la moderatorul chewy l-am pus pe torrents.md si intr-un minut - account has been disabled. Iaca asa procedeaza moderatorii necarturari care nu au curajul sa infrunte.