Sarbatorile oficiale
Am nevoie de lista cu sarbatorile oficiale ( pentru care se da zi libera deobicei ) din RM. Am cautat pe net Monitorul Oficial, pentru ca as crede ca trebuie sa fie totul acolo. Din pacate nu am gasit nici un link care a lucrat.Poate cineva are niste sugestii? Multumesc anticipat.Iata ce am gasit la moment:Sarbatori oficiale1 Ianuarie – Anul Nou;7 Ianuarie - Craciunul;8 Martie – Ziua Internationala a Femeii;8 Aprilie – Pastele(duminica si luni)16 Aprilie - Pastele Blajinilor;1 Mai – Ziua internationala a solidaritatii oamenilor muncii;9 Mai – Ziua Victoriei si a comemorarii eroilor cazuti pentru independenta Patriei;27 August - Ziua Independentei;31 August – Limba Noastra;De pe http://www.turism.gov.md/rom/section/203/
mai era o sarbatoare(nuj daca oficiala, nuj anume pe ce data)-Deni Iunovo boitza (Ziua lupatorului tinar) =)))))
asta probabil sa nu se plinga barbatii ca n-au si ei o sarbatoare..;)
... aici: 1 si 2 ian., prima si a doua zi de pasti (pt. maghiari se acorda zilele pascale conform ritului catolic), 1 mai, 1 dec. si 25 si 26 dec....
ziua mea de nastere - sarbatoare oficiala
:))
11-12 octombrie!!!!!!!!
Se vorbeste ca dom presedinte al tarii a semnat un ordin conform caruia de ziua orasului cei din administratia publica trebuie sa lucreze de ziua orasului. Asa ca eu miine lucrez :(
25 decembrie
cam vechi articolul.... acum avem mai multe zile in care se toarna in pahare
#0 , La noi mine ( prima duminica a lunii mai) este ziua "Mamei" Vo-m felicita Mamele noastre care neau nascut, crescut si neau indrumat.