da da, pe mine tot m-ar interesa.. iaka chiar ash vrea sami fac asigurare daka ma mushka o kobra cat stau la semafor.. shi sa fashi? te ajuta numai asigurarea! :D
eu am auzit ca doar o companie face asigurare pentru motocicelte. eu cam vreu samerg cu moto in fiecare zi, nu simbata/duminica si vreu sa stau fara griji cit beau bere ;)
cu toate ca ma gindesc ca nimenui nu ii trebuie motocicelta mea :)
Companiile de asigurari potface asigurari casco la unitatile de transport daca aceastacosta mai mult de 1000 euro, aceasta este regula principala. In rest depinde de moto. Preturile sunt intradevar cam piparate. Cit despre asigurarea de accidente /1- nu ai dreptate e un lucru foarte util chiar daca nu acopera total cheltuelile o mica parte le poti obtine. Costa 18-30 de lei pentru o 1000 de lei. Adica daca vei pati ceva shieshti asigurat la o mie de lei atunci vei primi o parte din aceasta mie (100% suma sigurata o primesc rudele in caz de deces a asiguratului), iar daca o sa- ti rupi piciorul vei primi o suma care la sigur nu va fi de prisos. De ales ai numai tu.
doom1...Companiile de asigurari potface asigurari casco la unitatile de transport daca aceastacosta mai mult de 1000 euro,...
crede-ma ca motociceltele coasta cu mult mai mult de 1000euro.
doom1...Preturile sunt intradevar cam piparate....
piparate?:) 20% mi se par FOARTE piparate. Calculeaza cit platesti pentru o motocicelta de 5000-8000EUR($), mai ales ca nu o folsesti 12 luni pe an, dar max 6-7 luni.
doom1...Companiile de asigurari potface asigurari casco la unitatile de transport daca aceastacosta mai mult de 1000 euro,...
crede-ma ca motociceltele coasta cu mult mai mult de 1000euro.- nu toate motocicletele costa mai mult de 1000 euro dupa costul restant a unitatii de transport. Este o metoda de calcularea a costului unde se ia in vedere pretul incepator - uzura,virsta, starea... = pretul restant. Anume cel din urma si constitue interesul pentru acigurator. De exemplu daca o motocicleta din 1985-1987 o poti cumpara pe piata cu pretul de 1500-2000 euro atunci pretul ei restant va fi foarte putin circa 5000 de euro. Cit despre motociclete cu anii de producere mai noi ele costa foarte mul, riscul accidentului e mare si de aceia plata pentru asiguarere este mare. Totusi cel mai bine este daca vei putea sa asiguri motocicleta de anumite riscuri ca de exemplu furtul aceasta te poate face sa economisesti ceva bani in cazul daca te decizi totusi sa faci o asiguare CASCO.
doom1...in cazul daca te decizi totusi sa faci o asiguare CASCO...
credeam ca is decis, dar cind am auzit de 20% mi-am schimbat parea. de fapt eu intrebasem de asigurarea completa - furt, stricaciuni, valabil in Europa si CSI. Crezi ca daca o asigur doar de furt, o sa fie mai putin?
in cazul asigurarii CASCO de anumite riscuri atunci evident e mai eften decit asigurarea totala. Dar furtul nu e cel mai eften risc de asigurare :) totus ceva mai eften va fi decit total.
da da, pe mine tot m-ar interesa..
iaka chiar ash vrea sami fac asigurare daka ma mushka o kobra cat stau la semafor.. shi sa fashi? te ajuta numai asigurarea! :D
eu am auzit ca doar o companie face asigurare pentru motocicelte.
eu cam vreu samerg cu moto in fiecare zi, nu simbata/duminica si vreu sa stau fara griji cit beau bere ;)
cu toate ca ma gindesc ca nimenui nu ii trebuie motocicelta mea :)
m-am interesat.
majoritatea nu vro sa faca casco pentru motocicleta, iar cei ce vor cer pina la 20%.
pomoemu casco nikto ne hochet strahovati moto... boiatsia stsuki
Companiile de asigurari potface asigurari casco la unitatile de transport daca aceastacosta mai mult de 1000 euro, aceasta este regula principala. In rest depinde de moto. Preturile sunt intradevar cam piparate. Cit despre asigurarea de accidente /1- nu ai dreptate e un lucru foarte util chiar daca nu acopera total cheltuelile o mica parte le poti obtine. Costa 18-30 de lei pentru o 1000 de lei. Adica daca vei pati ceva shieshti asigurat la o mie de lei atunci vei primi o parte din aceasta mie (100% suma sigurata o primesc rudele in caz de deces a asiguratului), iar daca o sa- ti rupi piciorul vei primi o suma care la sigur nu va fi de prisos. De ales ai numai tu.
in cazul asigurarii CASCO de anumite riscuri atunci evident e mai eften decit asigurarea totala. Dar furtul nu e cel mai eften risc de asigurare :) totus ceva mai eften va fi decit total.