Concert Lenuta Burghila
Participantii si programul prezentat in spectacolLenuta Burghila „Maestru in arta”„Cu drag de Voi” – muzica A.Lupu, versuri Anisoara Iacob Lupu„Cum zboara timpul dragul meu” - muzica si text Maria Stoianov (solo la trompeta Anatol Nunu)„Primul sarut” – muzica si text Victor Paladi, s.Rotunda, rn.Edinet – talent descoperit de Caravela Culturii„Cerul si iubirea” (duet cu Valeriu Risnita) - muzica Igor Grosu, versuri Grigore Vieru„Parintii mei” - muzica si text Victor Paladi„Сказка в ночи” - muzica Mircea Gutu, versuri Serghei Morozov„Te astept numai pe tine” - muzica si text Maria Stoianov (saxofon - chitara – Ion Cojocaru)„Ziua ta de ziua mea” - muzica A.Lupu, versuri Igor Guzun„Raiul pe pamint” - muzica A.Lupu, versuri Anisoara Iacob Lupu„Dansam Latino” - muzica Ion Lincovschi, versuri Maria Stoianov,(trompeta Anatol Nani)„Floare rara” - muzica Anatol Ionas,versuri Dumitru Matcovschi„Aseara vintul batea” – cintec popular (aranjament Nicolae Caragia)„Zboara un cintec pe pamint” - muzica Serghei Ciuhrii, versuri Anatol Ciocanu, (aranjam. Anatol Lupu, Instrumentisti A.Numu., V.Rusu...)Nina Crulicovschi „Maestru in Arte”1.„Rar de tot” – muzica Mihai Toderascu, text Iulian Filip2.„Flacara iubirii” – muzica Mihai Toderascu, text Ion HadircaValeriu Risnita – interpret de muzica usoara1.„Mi-e sete de tine” – 2.„Tigara”Edy Dopireac – flaut Irina Zaporojan – talent descoperit de Caravela Culturii – s.Copanca, rn.CauseniVeaceslav Ciobanu – talent descoperit de Caravela Culturii – s.Talmaza, rn.Stefan VodaAnsamblul de dans sportiv „Inspiratie” – or.OcnitaAnsamblul de dans „Alivera” – s.Boscana, rn.Criuleni1.Formatia folclorica „Datina” – s.Porumbrei, rn.Cimislia2.„Floarea dorului” – s.Ratus, rn.Criuleni3.Colectivul de dans „Alivera” – s.Boscana, rn.Criuleni4.Ansamblul de femei „La izvoare” - s.Trinca, rn.Edinet5.Colectivul de femei - s.Corten, rn.Taraclia6.Formatia folclorica „Dorulet” – s.Hirjauca, rn.Calarasi7.Colectivul de fanfara – s.Zaim, rn.Causeni8.Ansamblul vocal „Mria” – s.Grigorievca, rn.Causeni9.Ansamblul de dans „Inspiratie” – or.Ocnita10.Formatia folclorica „Dorulet” – s.Rascaieti, rn.Stefan Voda11.Fomatia folclorica „Canianca” – s.Cania, rn.Cantemir12.Ansamblul etni-folcloric – s.Bascalia, rn.Basarabeasca 13.Ansamblul etno-folcloric - s.Pocrovca, rn.Donduseni14.Ansamblul „Izvorasul” – s.Iliciovca, rn.Floresti Parteneri principali:Ministrul Culturii si TurismuluiMinistrul Dezvoltarii InformationaleCompania Tele Radio MoldovaParteneri media: Muz TV, Novoe vremea, N.T.V., ORT Moldova, VremeaSponsori: Radio Sanatatea, Viata Ta, S.A. „ARTMET”, Simexim Tur, „Moldova Suverana”, „Standart”, Foto Rexpress.