678

"Manifestul" Moderatorului

Ma deranjeaza multe lucruri si cred ca nu doar pe mine...Ma deranjeaza persoanele de aici de pe forum care nu prea pun replici la teme si nu duc discutii concrete la teme ci doar pun replici "tipa pricoliniie" care intrun fel li se par foarte amuzante dar lipsite de orice simt al umorului si doar cu continut "umoristic" infantil. Ma deranjeaza si atitudinea unora lipsita de respect fata de parerea altora fie ea si incorecta dupa parerea lor si critici dure aduse in adresa lor.Eu ca moderator pledez pentru discutii la teme ce ii intereseaza pe unii si se adreseaza aici ca sa gaseasca un raspuns la intrebarile si framintarile lor, si sunt categoric in potriva replicilor de prost gust nu la teme sau replici provocatoare la polemici fara sens si timp pierdut in zadar. Pledez pentru restectul fata de replicile fie si incorecte dupa parerea unora, sa se respecte parerea ca si orice alte pareri, sa nu sa se faca observatii in adresa personalitatii ci sa se aduca doar contraargumente replicilor... s.a.m.d.De fapt vreau sa va respectati unii pe altii, sa va economisiti timpul vostru petrecindul aici pe forum discutind stric la problemele ce va dor si sa nu va pierdeti timpul in zadar pentru niste stelute sau mai stiu eu ce... Va rog mult sa comportati asa cum vreti ca altii sa se comporte cu voi...Multumesc anticipat!
0