struct erase(int id, struct* head, stuct* tail)
Aceasta este prototipul functiei care sterge elementul cu ID-ul parametru din lista....Si merge totul doar apar erori cind vreu sa sterg elemetul care este HEAD sau cel care este TAIL sau daca este doar un element in lista:((((( Si mi se pare ca problema este ca eu in functie incerc sa schimb valoarea lui head sau a lui tail da schimbarile nu au loc pentru variabilele acestea din afara functiei:((( CUm sa fac sa se schimbe si cele din afara???De exeplu in functie deamu am gasit elementul din lista cu ID-ul necesar, sa spunem ca este CURENTasta este conditia cind stergem unicul element din lista...:((nu vrea sa se stearga si imi apar erori....if(curent==head && curent==tail) {head=NULL; tail=NULL; return curent;}in afara functiei: delete erase(......)P.S. Please help asta imi trebu pe miine...m-am chinuit azi vrio 4 ore, am facut dahera functii si toate lucreaza in afara de asta....poate cineva imi da ICQ si ii lamuresc mai detaliat ceea ce nu a inteles...if(curent==head && curent==tail) {head=NULL; tail=NULL; return curent;}aici probabil head-ul si tail-ul devin NULL-e doar pentru functie da mie imi trebu ca ele sa se schimbe si in afara functiei...