PIZZA CU CARNE DIN IEPURI
Proprietarii unei ferme de iepuri din Ialoveni, o localitate din suburbia capitalei, au planuri ambitioase in ceea ce priveste extinderea afacerii, acestia intentioneaza in zilele urmatoare sa inregistreze la Agentia de Stat pentru Protectia Proprietatii Intelectuale pizza din carne de iepure si iepurele gril."Produsele vor avea suficienti amatori, astfel incat in scurt timp marca ar putea deveni un adevarat brand", a estimat pentru BASA-press Clara Sava, autorul brevetului. Pentru extinderea afacerii familia Sava a contractat un credit in suma de 250 mii lei (19,2 mii USD).Initial inovatiile culinare vor putea fi servite exclusiv la pizzaria care poarta si denumirea noii marci de pizza -"El Sawwa". Patronul intreprinderii spera ca noul produs va genera venituri importante si in scurt timp va mai deschide doua pizzarii la Ialoveni si va lansa serviciul livrare pentru localitatile din preajma centrului raional.Clara Sava nu exclude extinderea afacerii in capitala. "Am ocupat o nisa libera pe piata locala, astfel incat nu ma sperie concurenta dura din Chisinau. Credem ca produsul va fi apreciat de catre gurmanzi pentru nivelul redus de calorii", spune proprietarul "El Sawwa".Ferma familiei Sava din Ialoveni numara peste 300 capete de iepuri, inclusiv 50 de prasila. Acestia produc iepuri pentru mai multe centre comerciale si localuri din Chisinau. In prezent intreprinderea poarta negocieri de livrare si cu reteau Metro din Chisinau.