cum se numeste filmul (horror) - ajutor ?
cindva pe la inceputul anilor '90 ori mai degraba pe la mijlocul anilor '90 am vazut un film luat de la video-prokat ... e film Horror (ujas) si m-a impresionat foarte mult... n-am retinut nici denumirea in rusa nici in engleza si de asta habar nu am cum sa-l gasesc asa ca o sa incerc sa va povestesc despre ce e filmul si poate careva pasionat de filme horror care l-a vazut ar putea sa ma ajute sa-mi spuna denumirea si atunci o sa stiu ce sa caut...despre ce e filmul:filmul e horror/fantasy/thriller/suspans...se incepe cu aceea ca o famile se muta cu traiul intr-un oras nou , protagonista e fiica adica o fata (adolescenta) de aproape 16 ani (?) care are un frate mai mic + parintiiinsa in acest oras ceva straniu se intimpla , niste fiinte (extraterestri) ii inlocuiesc pe oamenii adevarati (imi pare ca in timpul somnului)... in scurt timp aproape tot orasul e plind de extraterestri in trup de oameni care se poarta ca si oamenii adevarati... insa ceea ce mi-a ramas in minte e ca: atunci cind unul din extraterestri descopera ca in preajma e un om adica care n-a fost inca inlocuit , incepe sa tzipe asa de tare si intinde miina aratind spre victima, urletul il aud toti extraterestrii si incep sa alerge, sa te fugareasca pina te prind... fata in rolul principal cu citiva prieteni reusesc parca pentru un timp sa se prefaca si ei ca-s extraterestri ca sa-i amageasca... nu tin minte precis ... insa filmul se termina cu aceea ca ei reusesc parca sa fuga cu un elicopter si cei de jos (creaturile) indreapta miinile aratind sprte ei si tzipind ... si mesajul e ceva de tip: "nu poti fugi, pina la urma te prindem si pe tine, n-ai unde te ascunde"(adica te inlocuim si pe tine cu extraterestrii) ... si ramine sa iti imaginezi singur daca acesti extraterestri vor pune miina pe planeta noastra PS: se pare ca aceste fiinte de pe alta planeta au nevoie de corpul omului pe care sa-l "replicant"-eze, insa reprezinta cu totul altceva inauntru ... nu pot sa explic exact ca nu tin minte insa imi pare ca creaturile is mici si fara de aparare si anume in timpul somnului cind dormi are loc "copierea" si "schimbarea"Poate sa ma ajute cineva? Daca l-ati vazut si tineti minte denumirea in rusa ori engleza... PLS!