2216

GENERAL

Pareri despre proiect
0
psy88800228 Июня 2006, 03:32
P
psy88800228 Июня 2006, 03:32

parerea ta?

0
  • 0
  • 0
anonim1128 Июня 2006, 03:58
A
anonim1128 Июня 2006, 03:58

Am urmari cu atentie evaluarea/dezvoltarea proiectului asa numit TOPKA, sau cel putin rezultatele public afisate.
As vrea sa vrea sa aflu care ar fi fost scopul sau mesajul acestui proiect, dar nu din punct de vedrere comercial ci din punct de vedere social sau cultural!!??
Tot ce a fost facut si publicat in cadrul acestui proiect dupa parerea mea este o DEGRADARE TOTALA, o utopie inferna si in genere o tympenie!
La ce naiba va gynditi si in ce tympenii implicati tineretul care un careva potential?
Sunt o sumedenie de cai de deszvoltare si progres perspectiv in deosebire de REGRESUL promovat ne NYAVOASTRA!
Este cert faptul ca libertatea este ce va foarte dulce si pretios dar n-ar trebui de tratat acest dar in asa mod indecent, si asa si situatia tineretului la nivel national este destul de sluta!
Ce exemplu dati la elevii din toate internet cafe-urile care cheltuie banii parintilor pe ore pe f**king online de internet si nu numai...
Promovati ce ar fi trebuit sa fie interesant si util, dar a luat-o absolut in calea opusa, chiar tinynd cont de faptul ca este cenzurat.
Nu stiu care este adevaratul nivel intelectual si cultural al participantilor si in special al organizatorilor dar este o TOPKA deosebita! ... deosebit de dezgustatoare!
Oamenii sin afara tarii spun: "Doamne fereste ce ipocriti a mai nascut pamyntul moldovenesc, Urgia Urgiilor!"
BUN, ajunge cu critica!
V-as ruga foarte insistent sa nu eliminati acest POST si incercati sa raspundeti, sau sa va expuneti parerile, dar obiectiv!

0
  • 0
  • 0