Lamerii starnetului shi virushii ku kare ei spechial infekteaza totsi utilizatorii
Am intrat eu azi pe p2p.md shi vad ka o aparut pe prima pagina o proga utila - TeamSpeak. Ea se foloseshte pentru voice chat, ku serverul pe radio.starnet.md. La skanare ku antivirus (n-are importantsa kare) - nu are virushi; Dar in timpul instalarii, virusul apare intr-un file temporar .tmp, kare este un Trojan. Eu am grait ku (materit pe) Kaputt, moderatorul site-lui, kare raspunde pentru raspindirea programului. El a incherkat sa ma konvinga (ka un realinii lamer, shi tot ku materit) ka el skaneaza deakum a 3-ea! oara acheeashi proga, shi lui nimik nu i se arata (tipa o data nu ajunge - pentru a ma konvige pe mine, ka pe un user).Shi inchearka sa ma konvinga ka kompu meu ii plin de virushi shi ka antivirusu meu ii tare levii, deacheea asha shi apare din gresheala. Deodata dupa primirea mesajului a achestui lamer, pentru interes, eu am kachiit din nou proga de pe site-ul lor. WOW!! che sa fie asta oare? antivirusul meu s-a reparat shi nu mai are gliukuri? sau poate kompul meu s-a kuratsit de virushi? :) Pur shi simplu Kaputt mi-a urmat 'sfatul', shi a skimbat instaleashka virusata, ku instaleashka originala, kurata :) Apoi oamenii se intreaba, unde dispare trafikul lor extern :) Trojanu, impreuna ku aktsia lor de mai demult de marire a half-open TCP connections din winXPSP2, de la 10 la mai mare, - este un kuplu bun de a fache botsi (pentru skopuri personale - skopul princhipal) shi a mari venitul starnetului din trafikul extern mare kare apare in asha konditsii (asta nu era skopul nimanui, pur shi simplu asha s-a primit :) Rezultat: userii, nu numa a starnetului, da totsii achei kare folosesk p2p.md shi programul TeamSpeak (versiunea pusa de Kaputt), dau bani mari pentru internetul pe kare ei nu-l folosesk. Komentarii? Alte istorii interesante?p.s. Nu am nimik impotriva la starnet, dar daka moderul lor nu ar indrazni sa ma sokoata de user, shi m-ar lua in serios, atunchi postul ista ar fi ku mult mai mik in volum, shi mai simplu in sens.da shel mai mare prikol, kare m-a mobilizat, e ka virusul ista era asha de ushor de gasit. Lameru ista de kaputt nishi nu s-a staruit sa askunda virusul mai bine, fiindka, pohodu, nu poate, shi se foloseshte de projile de pe inet - lamo!