proxy server!!!! help pizzz!!!
am incercat sa dau internet cu ajutorul lui winRouter dar nu mi se primeste... lamuriti va rog ce si cum sa fac!!! Ori poate imi spuneti o alta programa si de unde pot sa o scot free impreuna ci FAQ!!!multumesc preventiv
Audi, pe unde e?ti corectule? Nu-i desfiin?ezi nick-ul ?i ei precum l-ai desfin?at pe-al meu (Krafti)???
Domnilor de la Simpals? Din 13 iunie a.c. ?i pana azi nu v-a?i uitat la aceasta sesizare? Domnilor de la Simpals, Audi are imputrnicirea de a ?terge nick-uri? Domnilor de la Simpals, pe cand o coergiza?i pe Гайка-гайкуцa?
Audi
Nu e?ti in stare sa intri pe aici sa-?i comentezi faptele (despre cum m-ai-njuat, cum m-ai amenin?at; am print screen-urile). Nu-mi explici ce-nseamna pizdeala? A?a-i vorbe?ti ?i copila?ului tau, ori doar asemenea cuvinte se auzeau in casa copilariei tale? Deci. Ce-nseamna pizdeala? Ai vrut sa ma alin?i?
Domnilor de la Simplas?
Dori?i sa va afi?ez din nou print screen-urile cu Audi care mi-a ?ters nick-ul Krafti, care ma-njurat, care m-a amenin?at, care m-a scos din diverse teme pe motive neintemeiate?
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ни абращай внемания!)))
прадалжай ныть))))
это любовь нна.........как он мне надоел....
валеу)))
идрить...
Пандуца ты тоже пришла за меня порадоваться?))):*
и шо деуки:)?
шо ришыли?)
не будем делить....ждем 150 лет
)))))))))
вот чушь :)
я токо ща заметила что я у него в подписи......ce dragutzzzzzz......)
Traiasca ?i-nfloreascA: Simpals, Audi ?i corectitudinea moldoveneasca!
O zicere a unei elite (Audi) din Chi?inau: "mai futs bila o pula intre pe forum sa fii cuminte oae daca nu... uiti de forum.md
tei aninat de acela de care na trebuit ; am spus totul daca nu'ntelegi iti promit pesdeala
fara vorba" ©Audi
:)
%))))
Audi
Acum lasand carcoteala deoparte draga Audi... Tu, ca familist, tata, etc., cand copila?ul tau insista sa-i cumperi o inghe?ata ii raspunzi a?a:
"mai futs bila o pula intre pe forum sa fii cuminte oae daca nu... daca nu'ntelegi iti promit pesdeala"?
Deci nu te considera jignit dar am folosit cuvintele tale. Tu m[ cuno;ti a;a de bine ]nc\t ai tupeul voronian de a rela'iona a;a cu mine?
Deci... Ce-nseamna in cultura ta "pesdeala?"
Kraft tre sa stii! Cap te Tabla s-a mai dat mare bataus la multa lume =))) si de fiecare data cind se stabilea ora si locul, ghici cine disparea!? =))))