713

Shared Hosting Panel

Dragi tovarasi ... Caut (free) opensource web based shared hosting control panals care sa contina: System administration module, reseller module si bineinteles end user module. Deocamdata am testat webmin+virtualmin+usermin , VHCS si Web-CP si am ramas destul de dezamagit ... Poate imi dati voi ceva sfaturi referitor la panele testate de voi ... Ideal ar fi daca ar avea propriu httpd daemon si sa foloseasca Exim sau Postfix (se poate si sendmail in caz daca imi spuneti cum sa fac sa lucreze cu Maildir in loc de mailbox) ... daca nu ati testat respectivele paneluri poate macar link catre developeri sa-mi dati ... (de dorit developerii sa aiba fel de fel de tutoriale, howto, manuri etc.)Cum ajung in moldova dau bere la toti care dau sfaturi bune (sfatul cu google.com deja il stiu :) e foarte bun dar pentru el deja o baut cineva bere :) )Multumesc anticipat :)A :) uitat sa spun :) de dorit sa fie pentru linux sau freebsd (nu am licenta pentru windows si nici nu ma incanta sa testez ptr. windows) :)
0