1122

Artistu' secolului!

Portrete realizate cu penisulUn pictor australian a reusit sa devina celebru in intreaga lume dupa ce a anuntat ca si-a folosit penisul pe post de pensula pentru a realiza portretul premierului John Howard. Tim Patch si-a folosit aceeasi zona a corpului si pentru a-l picta pe liderul opozitiei Kim Beazley, dupa cum relateaza "Sidney Morning Herald". Ambele portrete au fost prezentate publicului, in premiera, la inaugurarea expozitiei erotice Sexpo care are loc zilele acestea in orasul australian Perth. Artistul, de meserie constructor, a povestit ca realizarea acestor portrete nu a fost o treaba usoara mai ales ca au existat presiuni din partea familiei care s-a aratat socata de inedita tehnica artistica. "I-am spus unui prieten ca pot picta cu penisul iar acesta a parut incantat si m-a incurajat sa-mi perfectionez tehnica", a precizat Tim Patch. Prima demonstratie publica a avut loc de Revelion, dar nimeni nu i-a dat prea mare atentie. "Asta pana la Sexpo. Organizatorii s-au aratat extrem de incantati de tehnica mea si m-au promovat", a povestit artistul.06.05.06/ziua.net
0