1046

Cit o sa mai dormim?

Va rog expunetsiva parerile Iaka eu nu intseleg in Frantsa o fost emisa o lege fatsa de care la noi teneretul nish nu akorda atentsie dar atsi vazut puterea tineretului o dat de shtire ki nu este prezenta indiferentsa in rindurile noi generatsiiLa noi bespredel ki tukma tsii greatsa sa traieshti in tsara asta agrikola s pontom kare exporta legume din alte tsari totsi fura shi astai ashe de evident legile nu se respecta mita salarizarea mai shtiu eu kite cacaturi se mai fac Da noi shi fashem iak numai futem kapu aishi intraiurea bem da kind de facut sheva tatsi fug shi dau in laturi hai ki am dormit 16 ani da kit ssi poate eu nu intseleg?Moldovanu ista ashei de interesant nu prineshte bani aishi s gaseshte alt lok kind inainte noi eram in stare sa ne hranim pi noi shi inka sa exportam o gramada astfel obtsinind surse de venit da amuia ne tsinem pi banii care vin de la parintsii noshtri din strainatate!Di shi dar tatsi va preukupatsi de transnistria sau mai shtiu eu shi probleme akolo mai sunt daka nu mai fashetsi kolb dar actsiuni din partea voastra nu exista(eu tot sunt de aista)Eu nu kem la revolutsie problemele estea se poate de rezolvat shi pe kale pashnika adika diplomatika persoanele care rezolva problemele pe ashe kale sunt ku mult mai puternice shi mai superioare fatsa de cei kare aplica putereaPe an ce trece tot mai degradatsi vin in universitatsi la medecina se mituiesk examenele asta este o katastrofa cum sa ma duc peste vro kitsiva ani la un medik kare a kumparat examenu mai ghini isti tai vinele akasa shi sa nu te mai kinui shi sa keltui bani eu nush shoricel de laborator ca el sa faca pe mine experimente:D:D:DToate partidele vai de kapu lor de ce lumea nu merge la votare deatita ki shtie ki vin la putere nishte noi tilhariCe trebuie de facut dupa parerea d-stra?Cam cit o sa dureze tot bespredelu ista?Generatsia noastra este capabila sa faca careva skimbari spre bine, sau invers va duce shi la o mai mare degradare a tsarii?P.S.Nu sunt natzionalist vreu sa shi expuna parerile cetatsenii acestei tsari indeferent de nationalitate.Va rog argumentatsi toate raspunsurile.In nish un partid n-am inkredere totsi vor numa sa aiba kit mai multa putere ex. de partid PPCD shi pot ei numa ai grai frumos da restu nika nu pot mai in skurt partidele la noi sunt toate de kikat nimik nu fac concret dar dak spun ka fac nu argumentea prin rapoarte actsiunele necesare acestei tsari efectuate de catre eiLa noi politicienii nu fac nimika ei numa maninka la kikat eu nu am vast nish o skimbare de anii eshtea independentsi s pontomVa multsumesk anticipat
0