ssb...de ce cenzurezi mesajele 0 si de ce ai exlus tema pe...вся репликаpentru asta este tema FORUM, acolo si scrie
pentru asta este tema FORUM, acolo si scrie
atunci citeste tema despre Pasti in KEF "o sa-ti placa"P.S. ar fi bine sa scrii si tu acolo mai ales ca esti cu "musca pe caciula":D
ssb...atunci citeste tema despre Pasti in KEF "o sa-ti placa"...вся репликаsi nut plasi animal?
si nut plasi animal?
ssb...atunci citeste tema despre Pasti in KEF "o sa-ti placa"...вся репликаНу фэше пэкате ынаинте де паште .....
Ну фэше пэкате ынаинте де паште .....
golf паджэро...Ну фэше пэкате ынаинте де паште ........вся реплика))))))))))) mai ales in saptamina patimilor
))))))))))) mai ales in saptamina patimilor
revv...si nut plasi animal?...вся репликаushis nna trebuie!!! :)))
ushis nna trebuie!!! :)))
mr.criticuss...ushis nna trebuie!!! :)))...вся репликаMr.Criticuss: "ushis nna trebuie!!! :)))" vad ca te pricepi la critica, dar sa primesti o corectie, retusare a celor spuse - ce zici??Eu zic ca o sa-ti placa(metaforic vorbind):DD
Mr.Criticuss: "ushis nna trebuie!!! :)))" vad ca te pricepi la critica, dar sa primesti o corectie, retusare a celor spuse - ce zici??Eu zic ca o sa-ti placa(metaforic vorbind):DD
mr.criticuss...ushis nna trebuie!!! :)))...вся репликаnu keltui patroane pi jite de kasa! ))))))
nu keltui patroane pi jite de kasa! ))))))
revv...Mr.Criticuss: "... ushis nna trebuie!!! :))) ..." -...вся репликаrevv hai ca am auzit ca vacuta revv ar fi mai buna de "vultur":D.SSB in tinerete a tras din pistolet HR doar 10 cetru nimerea....
revv hai ca am auzit ca vacuta revv ar fi mai buna de "vultur":D.SSB in tinerete a tras din pistolet HR doar 10 cetru nimerea....
...COMINFO ON-LINE: www.point.md/cominfo/...вся репликаan fost nu pre ni-o plakut...inafara di poponetzuri nu pre o fsot shi di vazut...
an fost nu pre ni-o plakut...inafara di poponetzuri nu pre o fsot shi di vazut...
ssb...atunci citeste tema despre Pasti in KEF "o sa-ti placa"...вся репликаУБЕЙСИБЯАБСТЕНКУ jivina shi eshti tu....fa un ghini ptu omeniri, ushiditi...
УБЕЙСИБЯАБСТЕНКУ jivina shi eshti tu....fa un ghini ptu omeniri, ushiditi...
ssb...SSB in tinerete a tras din pistolet...вся репликаti-o amajit..ashela nu era pistolet...sh tu in lok s traji da tu inghitzai..."doar 10 centru"...
ti-o amajit..ashela nu era pistolet...sh tu in lok s traji da tu inghitzai..."doar 10 centru"...
skivv...an fost nu pre ni-o plakut...inafara di poponetzuri...вся реплика
revv...Mr.Criticuss: "... ushis nna trebuie!!! :))) ..." -...вся реплика:DDDDDDDDDDDDDDDDda voi vad ca la tema discutati :))
:DDDDDDDDDDDDDDDDda voi vad ca la tema discutati :))
am fost, anul trecut a fost mai bine....
Hellhammer: "am fost, anul trecut a fost mai bine...." - cu ce??
hellhammer...am fost, anul trecut a fost mai bine.......вся репликаtu stii despre ce e vorba macar :))
tu stii despre ce e vorba macar :))
atunci citeste tema despre Pasti in KEF "o sa-ti placa"
P.S. ar fi bine sa scrii si tu acolo mai ales ca esti cu "musca pe caciula":D
am fost, anul trecut a fost mai bine....
Hellhammer: "am fost, anul trecut a fost mai bine...." - cu ce??