Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!
skivv...AndersoN: "... Ziua International a Femeilor ..." -...
a fost cindva internationala, acum a ramas doar simbolic internationala, cum e de ex. ziua copilului. stii ca e sarbatoare, dar nu e una oficiala in MD. eu zis ca strecem si noi ZIF la categoria asta
inca nu am felicitat pe nimeni :)
ba da :) 5 felicitari so far (3 de la baieti/barbati si 2 de la prietene) :)
oki, incep felicitarile de aici (apoi trec la e-mails si semeseuri):
Felicitarile de rigoare! :)
eu am inceput de la smseuri
Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!
felicitari pentru toate domnishoarele de pe forum!
kstati azi se felicita doar doamnele (mamicile ) nu toate fetele e ziua mamei :)
taks, eu acum m-am trezit, si rup din gara dupa cadouri & flori.
Felicitari fetelor! sa fitzi mereu frumoase shi iubite!
Si eu va felicit cu Ziua International a Femeilor! Sa fiti mereu inconjurate de barbati ce va respecta si va iubesc!