1837

MTC MaxDSL Dynamic Service Manager

Daca sunteti abonat al MTC si v-ati saturat sa schimbati manual viteza la ora anumita - atunci aveti nevoie de acest program, care e forate simplu in utilizare. El permite schimbarea vitezeii in regim automat la ora pe care o doresti tu si la viteza pe care o doresti tu.Pachetele suportate:MaxDSL Dynamic 1MaxDSL Dynamic 2Etc.De ce am nevoie de programul dat:- Daca sunt abonat al Modltelecom-ului si folosesc pachetul MaxDSL Dynamic;- Daca vreau sa downloadez informatie din InterNet (Filme, Muzica, Jocuri, etc.) nu numai cind sunt alaturea de calculator, dar si cind sunt plecat de acasa sau dorm;- Daca vreau sa copii timp de o noapte fara nici un fel de cheltuieli sau cu cheltuieli minime atita, cit ziua timp de o saptamina cu plata si mult mai scump;- Daca vreau sa platesc mai putin pentru serviciile MaxDSL Dynamic;- Daca vreau sa stiu cind si cu ce viteza este conectat InterNet-ul;- Daca vreau sa schimb viteza de conectare fara ca sa fac Log Out;- Daca vreau sa fiu un utilizator de InterNet avansat;- Daca el imi place ...Aveti posibilitate sa-l folositi in regim manual ori cit timp si fara plata.Puteti sa nu indicati parola in program - doar intreti in sistem (Log in) prin brauser.La prima instalare incarcati setarile initiale prin meniul "Profile".Va multumesc pentru interesul vostru pentru acest program.Lazari Alexeihttp://lazari.hotmail.ru/
0