820

Iara spam...

Iaca ce am primit numai ce...Buna Seara, Cracker!Ce faci tu mah din natia noastra? Tu cred ca incurci nationalismul cu curvaria. Nationalismul e o tendinta de-a aprecia exclusiv tot ceea ce apartine propriei natiuni si nu romanilor, suedezilor sau englezilor. Tie, dupa cum am vazut eu, ti-s frati toti,doar ca...de moldoveni nu te-am auzit vorbind. Nici animalul, cat e el de tampit, nu fuge de padurea unde a crescut, numai asa-zisii "romani" din Moldova le e rusine de ceea ce sunt ei. Ceea ce ai tu se mai numeste virusul xenomaniei, si e mai grav chiar si decat cel aviar. Noi suntem un popor, unul aparte de cel al romanilor si trebuie sa ne mandrim ca am reusit sa ne desprindem de toate hienele vecine...Pt ce unire?Nu va e bine in p.m. si-asaSi scoate dreaqulu` tricolorul din cap ca ne faci de rusine poporul care din cauza unor lingusitori ca tine e calcat in picioare si pana-n ziua de azi...Cica "Sunt roman in Romania", pai freac-o acolo...nimeni nu te tine...de v-ati duce cu totii...Eu sunt o nationalista inraita si cand vad din astia ca tine, mi se face rau, pe bune.Sunt sigura ca ai fost si tu de partea lui Rosca, de altfel ca tot "tineretul", si dupa cum ati vazut v-a lasat sa sugeti ...laba (in cel mai bun caz)...O seara buna, iubi si nu freca capu` degeaba, ca nu face sa lingi funduri straine...Daca ti-e a linge...mai bine lingi ceva autohton...
0