Complexele
Mai intii complexul apoi frustrarea ....... apoi nesiguranta.... apoi pesimismul....apoi .... apoi ..... apoi .... Cine nu are complexe ?Nu cred ca e om fara complexe (chiar de exista cred ca are o parere prea buna despre sine .... si nici asa nu e bine).... ne nastem cu ele sau le "culegem" pe parcursul vietii dar le avem toti ..... insa unii ......norocosii...... se debaraseaza de influentele negative generate de complexe mai repede iar altii mai incet ....Cum ne debarasam de ele ???Care sunt treptele ce duc la eliminarea complexelor ????Vreau sa-mi impartasiti si mie complexele voastre ..... si sa-mi spuneti si reteta vindecarii lor .... :)Eu am sa incep prima .....Cind eram mai mica ..... cu toate ca nu eram grasa, dar ce sa-i faci daca aveam in clasa niste fete «schelete », imi faceam probleme din cauza greutatii....... dar ce-i drept nici nu faceam nici cel mai mic efort pentru a inlatura kilogramele in plus insa .....am descoperit spre marea mea fericire ca e deajuns sa nu maninc o zi nimic si am dat 1 kg. jos si de atunci nu mai am probleme cu greutatea ... am gasit acul de cojoc al kg –melor mele :) si al unui complex de al meu :)