908

topik pentru futbaliori..azi o fost tragerea la sortzi!!!

za**isi kopkii!!! dumnezeu kiar ii roman!!! am nimerit in cea mai kon4eniaia grupa..unde teoretik ne putem bate pentru primu lok..praktik lua 6 punkte shi fi pe penultimu lok!!! bukuratzi-vatrist ka n-am nimerit ku fratzii..sa le cedam punktele noastre sa se duka ei la campionat [noi poliubomu nu avem shanse] shi rau ka ku fratzii de sange arian lituanienii n-am nimerit..darh**nea..important ii ka ne-am dres ku cea mai kon4enaia grupa!!decigrupa Cmalta [8-0 in kishinau, 2-1 in valeta]Moldovaungaria [ne razbunam pentru fratzi..ii rupem ka tuzik pe o peteka]bosnia [cea mai saraka tzara din europa..ei nici de kede n-au bani..dar il au pe salihamidjici ]norvegia [ku ei am jukat..shi se poate de-i dres..kred ka om skapa ku un 0-3 akasa shi 0-8 in deplasare]turcia [pe muslmi ii f**em 2-1 akasa shi 0-0 in deplasare]grecia [kampioni europeni..s-o futa naxui..noi nu vom ceda ku mai putzin de 2-0 akasa shi 3-0 in atena]karo4e p**dos..eu am kalkulat vre-o 6-8 punkte..shi penultimu lok...antrenorii nostri napastoi ishi pun asha skop..sa nu okupam ultimu lok..deci skopu va fi atinsfratzii au nimerit in grupa G alaturi deluxemburg [7-0 akasa, 3-1 in deplasare]belarus [4-0 akasa 5-1 in deplasare]albania [aici ii p***etz..2-2 la bukale 13-4 in tirana]slovenia [2-1 bukuresti 2-1 in liubliana]bulgaria [2-1 in bukuresti, 1-2 in sofia]olanda [0-0 in bukale, 0-1 in amsterdam]ka urmare primu lok in grupa..pe loku doi vor fi bulgariirestu grupelorAazeriikazashiiarmeniafinlandabelgiaserbiapoloniaportugaliapolonia shi serbia merg mai departegrupa B:feroegeorgialituaniascotziaucrainaitaliafrantzaitalia shi lituania merg mai departegrupa D:san marinociprusgaliiirlandaslovaciagermaniacehiaarienii shi cehii merg mai departegrupa E:andoramacedoniaestoniaisraelucolonizatoriicroatziiangliacroatzia shi anglia merg mai departegrupa fliechtensteinirlanda de nordislandalatviadanemarkaspaniasuediasuedia shi spania merg mai departeiaka asham-o bukurat ka n-am fost plasatzi in ultimu cosh valorik..shi m-o bukurat ka fratzii au fost klasatzi in grupa a doua valorika..alaturi de polonia, italia, turcia, germania, croatzia shi spaniaza**isi..ne asteapta carnitza :D
0